Şimdi Ara

digiturk vs teledünya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyigünler ,digital platform a geçmek istiyorum

sinema paketli teledünya
    sinema paketli digitürk arasında kaldım

tavsiyeniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 8 Ekim 2009; 1:13:07 >

• Teledunya ben memnumum
  • Kesinlikle Teledünya.Digitürkün yayın kalitesi çok düşük.
  • Ben hem Digiturk Plus hem de Teledunya HD kullanicisiyim. Sinema TV HD ile Digiturk'teki Moviemax HD arasinda daglar kadar fark var. Goruntu kalitesi Teledunya'da kesinlikle cok cok iyi. Ancak soyle bir sey var, Moviemax ve Goldmax'ler cok iyi kanallardir. imkanin varsa her ikisini de sahip olmani tavsiye ederim ama goruntu kalitesi fiyat performans dersen kesinlikle Teledunya..
  • Görüntü kalitesi olarak Teledünya, film çeşitliliği olarak Moviemax, kalite fiyat oranında açık ara Teledünya ...
  • Vallahi 7 yıllık Digiturk abonesiydim. Ama 15 gün önce dört dörtlük kampayaya obone oldum ve çoooooook memnunum evdeki telefonu kapattırdım. Digiturk'ün sinema paketinden çıktım aile paketi ve teledünya+sinema paketi abonesiyim Digiturk'ün aile paketi bile fazla teledünya varsa hepsine yetiyor. Filmlerde moviemax'le paralel gidiyor diyebilirim.
  • ya moviemaxteki filmler müthiştir, sinama tv dekilerin o kadar kaliteli olcagını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk e göre dsmart
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 senedir digiturk kullanıyorum ve bir an once kurtulmak istiyorum. goruntu kalitesi içeriği vs geçtim. oturdugum binada sadece digiturk çanagı oldugu için mecburdum çanak takacagımız baska bir yer yok. Digiturk ile şu problemleri yasadim abone oldugumda kullanilmiş kutu getirip kurdular ve arızalandığında servis ucreti olarak her defasında 20 lira istediler. hava biraz yagıslı oldugunda sinyal alamıyorum hatta suan bu mesajı yazarken bile tv kapalı sinyal alamadıgımız için (ist-fatih) gecen sene digiturk iptal edeceğimi söylediğim kullandıgım pakette indirim yaptılar ve bir sene kapattırmıcagıma dair anlaşma yaptım 20 kasım da bitiyor ve teledunya ya gecmek istiyorum benim tavsiyem de teledunyadan yana.
  • Herkese Selam;

Bende aynen 3 senedir digitürk sinema paketi abonesiyim. Geçenlerde bir arıza söz konusu oldu ve bende servis çağırdım. 20TL bedel istediler. Zaten abonelik için 44TL gibi bir para ödememe rağmen bu 20TL bana çok anlamsız geldi. Çünkü Telefon arızalanınca hizmet verebilmek için ücretsiz sorunu çözmeye geliyorlar. Ayrıca KBD arkadaşımızında dediği gibi zırt pırt yağmur bulut şimşek gördüğü anda yayın gidiyor ve müşteri hizmetleri nedense bu zamanlarda cevap vermiyor.

Ama şimdi TELEDÜNYAyı ineledim ve HD üyeliğine karar verdim. Ayrıca fiyat olarakda teledünya çok çok avantajlı.

Kesinlikle bir Moviemax kalitesinde filmlerin olacağını sanmıyorum ama öyle dağlar kadar fark olduğunuda düşünmüyorum.

Hem zaten download ve torrent yardımcılarımız var.

Daha fazla kazıklanmamak için kesinlikle Teledünya diyorum.

• Bu iki platformu kıyaslamak gerçekten ilginç.Digiturk'un sahibi zengin ve 10 senelik yayın yapan bir uydu platformu.Kanal ekleme,müşleriye ulaşma bakımında çok daha güçlü ve daha fazla kanal alıyor.

Teledünya daha ucuz,seçkin ve yeni olmasına rağmen iyi kanalları var.Görüntü kalitesi gayet iyi.Teledünya daha iyi derim.
  • kesinlikle teledünya. Görüntü inanılmaz güzel
  • açıkçası yarım saat öncesine kadar forumda gezinmesem biraz digiturk plus pakete geçecektim ancak bunları okuyunca ve yeni taşınacağım evde altyapı olduğunu görünce teledünya aklıma takıldı.eksileri neler digitürkten?maçlar için düşünmüyordum zaten.teledünyanın cihazı bildiğimiz hd receiver mı yoksa farklı bir konsept mi?ayrıca sanırım teledünyada kayıt özelliği yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.