Şimdi Ara

Digitürk web tv'yi şikayete savcılığa gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Digitürk web tv'yi şikayete savcılığa gidiyoruz

Parayı alana kadar bize maç izleyeceğimizi vadeden lig tv...paramızı aldıktan sonra hizmetten kaçan digitürk paramızı da hakkımızıda istiyoruz...bizim size güvenip izleyemediğimiz maçların hesabını kim verecek? tazminat davası açmanın sırası gelmedi mi ? soruyorum aarkadaşlar hakkımızı aramayacak mıyız ??? biz enayimiyiz ya ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canki1903 -- 30 Ocak 2011; 20:07:16 >

• organize olmamız lazım.
  • WEB TV ALDIM BİN PİŞMANIM
  • İzmir de olsa gelirdim. neredesiniz ki?
  • ben adana
  • geçen sene sorunsuz kullanmıştım bu sene sorun nedir
  • quote:

geçen sene sorunsuz kullanmıştım bu sene sorun nedir

dünkü ts-fb maçının 5 dakikasına bakabildik.binlerce insan mağdur.birde şöyle düşün maç var arkadaşlarını çağırıyorsun ortam hazırlıyorsun yansıtmalar mısırlar çerezler içecekler felan böyle bi ortamı düşün ve maçı seyredemiyorsun.güya strees atalım kaynaşalım güleleim olacakken pazartesine stres küpü sinir küpü olarak başlıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka birşey istemiyoruz.

Digitürk web tv'yi şikayete savcılığa gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdomin25

quote:

geçen sene sorunsuz kullanmıştım bu sene sorun nedir

dünkü ts-fb maçının 5 dakikasına bakabildik.binlerce insan mağdur.birde şöyle düşün maç var arkadaşlarını çağırıyorsun ortam hazırlıyorsun yansıtmalar mısırlar çerezler içecekler felan böyle bi ortamı düşün ve maçı seyredemiyorsun.güya strees atalım kaynaşalım güleleim olacakken pazartesine stres küpü sinir küpü olarak başlıyorsun.

haklısınız hocam sonuna kadar

• yeter artıkkkkkkkkkkk !! bu kadar insanın parasını alıyorken sistem yetiyorda hizmete gelince mi yetmiyor yazıklar olsun
  • Şuanhttp://www.digiturkwebtv.com.tr 'ye girebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 3 Şubat 2011; 23:09:29 >
  • Değerli Arkadaşlar
    Digitürkle ilgili yaşanan müşteri memnuniyetsizliğinin iletişim hatalarından kaynaklandığını bizzat Digitürk Genel Müdürü Sezgin Bey'le yaklaşık 1 saatlık süren görüşmemde anlamış bulunuyorum...
    Burada birkaç gün önce yayımlanan yazının inanılmazlığı ile ilgili Sezgin Bey açık yürekli konuşması bu tür hataların önüne geçilmesi noktasında duruma el attıklarını, her digitürk müşterilerinin kendileri için bir velnimet olduklarını bu yüzden iletişimsizlik s onucu yaşanan sorunların çözümü noktasında caba sarfettiklerini, kimseyi incitme peşinde olmadıklarını söyledi....

Bu duyarlılığı için Digitürk Genel Müdürü Sezgin Bakır Beyefendiye teşekkür ederim...

İbrahim SARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimsari45 -- 9 Mayıs 2011; 21:22:48 >
  • Değerli Arkadaşlar
    Digitürkle ilgili yaşanan müşteri memnuniyetsizliğinin iletişim hatalarından kaynaklandığını bizzat Digitürk Genel Müdürü Sezgin Bey'le yaklaşık 1 saatlık süren görüşmemde anlamış bulunuyorum...
    Burada birkaç gün önce yayımlanan yazının inanılmazlığı ile ilgili Sezgin Bey açık yürekli konuşması bu tür hataların önüne geçilmesi noktasında duruma el attıklarını, her digitürk müşterilerinin kendileri için bir velnimet olduklarını bu yüzden iletişimsizlik s onucu yaşanan sorunların çözümü noktasında caba sarfettiklerini, kimseyi incitme peşinde olmadıklarını söyledi....

Bu duyarlılığı için Digitürk Genel Müdürü Sezgin Bakır Beyefendiye teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimsari45 -- 9 Mayıs 2011; 21:21:23 >
  • Bu digiturk kadar ilgisiz bir firma daha görmedim. Bakın en son mesaj 1,5 yıl önce yazılmış, durum şu an daha da vahim, artık neredeyse her maçta aynı problem oluyor. 2 kere şikayette bulundum, 1 kere de müşteri hizmetlerini arayarak bulundum ama hala geri dönülmedi, hakkımı bir şekilde aramak istiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Bir daha digiturk ile çalışmak mı ? Asla. Kendi paramızla rezil oluyoruz. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. İnsanları resmen soyuyorsunuz. 20 Mbit internetim var, bide çıkıp ona laf edin, suçu ona bulun, tebrik edicem sizi.
  • bende iptal ettirmek istiyorum arıcam şimdi
  • Evet, Bu yıl lig başladığından beri maç yayınları çamur gibi. Geçen yılki kaliteyi bir maçta bile veremediler. Artık bu sahtekarlara inanıp, paket almam. Yeni alacaklar bence bir daha düşünsün..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.