Şimdi Ara

Digiturk Yillik Sampiyonlar Paketi Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazin (Temmuz veya Agustos) 1 yillik paket almistim Bimeks'ten. 1 ay sonra 1 yillik yan oda taahhutu verdim. Ana uyeligim icin spor ekstra actirdim.

Yani ana uyeligim yan odadan 1 ay once bitiyor. Fakat ben ana uyeligimi de yan oda uyeligimi de yenilemek istiyorum. Tabi cagri merkezinin verdigi sacma teklifle degil yine yillik paket alarak yapmak istiyorum bunu. Sormak istedigim ise, ben paketin bitmesine 1-2 hafta kala yine yillik paket alsam ve cagri merkezine bu sifreyi versem abonelik kapat, kutuyu teslim et, sonra tekrar gelip kursunlar vb teferruattan kurtulur muyum? Yani bu sifre ile aboneligi devam ettirin, spor ekstrayi ve onumuzdeki ay da yan odayi yenileyin desem bu is olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istemiş olduğunuz pakette bi değişiklik olucakmı acaba ? tam olarak nasıl bi paket istiyosunuz?
  • Marketlerde satilan paketten alacagim yine ve sifre ile aktif edecegim. Sonra yan oda ve spor ekstra actiracagim. Korkum kutu alacagim icin once eskisini teslim et sonra tekrar gelip kuracagiz demeleri.

• sonuçta merkette satılanlarda cihazla satılıyor öyle değilmi? yani siz ikinciye alırken şifre + kutu ile alacaksınız ve dolayısyla szden iade isteyip tekrar kurulum isterler
  • Sifreyi veriyorsunuz cagri merkezine gelip kuruyorlar. Tamam da servise yuk getirmekten baska ise yaramaz ki iade etmem. Bosuna gelip kuracaklar yine. Eger dediginiz gibiyse maliyet hesabindan zerre nasiplenmemisler demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.