|
Dijital Covid-19 aşı kartı için Microsoft ve Oracle iş birliği yapıyor
-
-
Bunuda işte özel sektör yapıyor orada. Sonrada bunu kullanabilmek için havayollarından devasa paralar alacaklar.
Bizde devlet yapıyor alt yapısını bedava hizmet sağlıyor. Altta bunun için ne paralar ne ihaleler çıkılmıştır diye yorumlar geliyor.
Sonrada bunları okuyup büyüyen enteller kendileri bir yere gelince en iyisi yapmayalım diyor. -
Anlaşıldı. Bundan böyle ülkeler beğenmediği veya onaylamadığı aşıları olanlar yolculuk etmede problem çıkaracaklar. Her ülke için artık ayrı ayrı aşı olacaz gibi görünüyor.
-
Bence komplo teorisi.
-
Olmasi gereken nihayetinde geliyor.
-
Bundan sonra kedi köpek gibi, aşıların tam mı diye soracağız millete.
-
Blokzincir teknolojisi ile değiştirilemez şekilde işlenmeli. -
Bıkmadınız şu komplo teorilerinden.
-
Küresel sıcaklık arttıkça daha çok pandemi gelecek artık zorunlu olacak kedi köpek gibi biz de hayvanız hasta oluyoruz afrikaya aşısız göndersek seni bak bakalım neler oluyor.
-
microsoft kime aitti hatırlayın bakalım
-
Oracle adamdır Java kingdir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever
Küresel sıcaklık arttıkça daha çok pandemi gelecek artık zorunlu olacak kedi köpek gibi biz de hayvanız hasta oluyoruz afrikaya aşısız göndersek seni bak bakalım neler oluyor.Süper, gerçekten işte bu.. istenen kıvama gelmiş biri daha.. Ne yapıyorsan yapmaya devam et. Kurtuluşun çok yakında...
-
quote:
Orijinalden alıntı: nucroSüper, gerçekten işte bu.. istenen kıvama gelmiş biri daha.. Ne yapıyorsan yapmaya devam et. Kurtuluşun çok yakında...
Alıntıları GösterSen mümkünse kendine çocuğuna kızamık gibi bir aşı bile yaptırma. Küresellik, küresel ısınma, ormanları kestiğimiz için yabani hayvanların başka bölgelere geçip insan ile temas etmesi vb. bir sürü faktör yüzünden salgınlar eskisinden fazla olacak bu zamana kadar aşı karnemiz vardı E-nabız'a gir bak bakalım aşı karnene şimdi başka ülkeye gittiğinde orada salgın başlatmaman için yada yöresel hastalık kapmaman için bunu sorgulayacaklar anormal bir şey değil.
-
aşı kartı ne ya insanları böyle ayıracak mısınız
-
bu salgının benim için 1 tek faydası oldu. Gözümü açtı. Bir sürü insanın da gözü yavaş yavaş açılıyor.
Daha 1 sene öncesine kadar ben de senin gibi düşünüyordum. 2 evladım aşılandı çoktan ancak 3. olursa aşılanmayacak. Çünkü okudum . Sen de yapabilirsin. Ya da aşağıdaki grafik ne zaman benim çocuklarıma denk gelecek diye kendine sorabilirsin:
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bundan sonra kedi köpek gibi, aşıların tam mı diye soracağız millete.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X