Şimdi Ara

Dijital Makine Seçimi Fuji A170 Olypmus FE-46

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda Fuji A170 konusunu okudum. Sanırım kullanan arkadaşların hepsi memnun. Yeni bir makine almak istiyorum. Olympus FE-46 modeinede baktım 5x optik zoom olması hoşuma gitti. A170 ile arasındaki 2x fark çok etki edermi? Fakat forumda bu makine ile ilgili pek yorum bulamadım. Kullanan arkadaşların fikri yardımcı olacaktır. Sizce hangi makineyi seçmeliyim? Hareketli nesenleri çekiminde sorun yaşamak istemiyorum. Fotoğraf çekerken el titremesi veya makineyi hızlı hareket ettirdiğimde dahi net bir kare yakalamak istiyorum. Son olarak bu ikisinide eleyip Canon SX120IS hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 1 Mart 2010; 0:03:23 >

• arkadaşım sadece 2x optik zooma bakarak makine mi seçilir... eğer optik zoom istiyorsan dslr like modellere yönel... bu aralar fujifilm hs10 mesela 30x optik zooma sahip makine çıkardı... ya da komptakt olsun dersen panasonic tz7 alabilirsin... yok fotoğraf kalitesi iyi olsun ve başlıkta belirttiğin modeller arasında seçim yapayım dersen fuji derim
  • 2X optiğe bakarak makine seçmiyorum. 3X optik ile 5X optik arasında çok fark olurmu diye sormuştum. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Bütçen ne kadar ? Eğer 200 - 250 civarı ise fuji a170 alabilirsin. Biraz daha fazlaysa canon a590 a yönelebilirsin
  • Bütçe dediğiniz rakamlar civarında. A170 e sıcak bakmaya başladım. Kullanıcıların hemen hepsi makinadan memnun. Bir arkadaşımın Amerikaya gitme durumu var. Oradanda getirme şansım oldu. Amerikadan hangi sitelerden fotoğraf makinası fiyatlarına bakabilirim? En fazla 300TL ye kadar Amerikadan hangi modelleri tavsiye edersiniz?
  • Belki fuji s1500 bulabilirsin o fiyata ama yurtiçi garantili istiyorsan a170i hemen al derim bendede var gayet güzel makina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.