Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
825.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noix~

Arkadaşlar benim bir sorum var, ben 1. sınıfım merak ediyorum DGS'ye girip girmeyeceğimi? Girebiliyor muyum, yoksa ikinci senin sonunda mı girebiliyorum?

İkinci senenin sonunda girebilirsin.
  • Benim bir sorum daha var, bu dgs soruları ygs ile benzerlik taşıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canarslanmustafa

Benim bir sorum daha var, bu dgs soruları ygs ile benzerlik taşıyor mu ?

ÖSYM'nin sitesinden indirip kontrol edebilirsin.
  • teşekkür ederim s0ft. 2011 yılını indirdim sayısalda 70 soruda 8 yanlış 2 boşum var, geometriyi unutmuşum yapamadım :) bu sınav çok kolaymış ama zaman alıyor sorular türkçeye bakmadım oda öyledir herhalde. gitçek bölüm seçmem lazım elektrik elektronik , makina , uçak , birde sivil havacılık var seçenekler arasında.
  • DGS 2012'ye kalan süre için:

itsalmo.st
    It's almost
    http://itsalmo.st/#dgs2012
  • dgs girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim...
  • quote:

teşekkür ederim s0ft. 2011 yılını indirdim sayısalda 70 soruda 8 yanlış 2 boşum var, geometriyi unutmuşum yapamadım :) bu sınav çok kolaymış ama zaman alıyor sorular türkçeye bakmadım oda öyledir herhalde. gitçek bölüm seçmem lazım elektrik elektronik , makina , uçak , birde sivil havacılık var seçenekler arasında.

Sınav soruları genelde kolay dediğin gibi. Şimdiden netlerin iyi. Okul puanın da iyiyse iyi bir bölüm ve üniversiteye girersin. Seçeneklerin içinden elektrik elektronik tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

teşekkür ederim s0ft. 2011 yılını indirdim sayısalda 70 soruda 8 yanlış 2 boşum var, geometriyi unutmuşum yapamadım :) bu sınav çok kolaymış ama zaman alıyor sorular türkçeye bakmadım oda öyledir herhalde. gitçek bölüm seçmem lazım elektrik elektronik , makina , uçak , birde sivil havacılık var seçenekler arasında.

Sınav soruları genelde kolay dediğin gibi. Şimdiden netlerin iyi. Okul puanın da iyiyse iyi bir bölüm ve üniversiteye girersin. Seçeneklerin içinden elektrik elektronik tavsiyemdir.

elektrik elektroniği sevmiyorum o yüzden pek düşünmedim, uçak üzerine devam etmeyi planlıyorum yine ama şöyle birşey var ben daha yeni başladım çalışmaya matematikte çok az konu eksiğim var sadece hız kazanmam lazım çok zaman kaybediyorum. okul puanım aşağı yukarı 70 gelir 300 puanı görmem için netlerimin ne olması lazım bir bilginiz varmı ?

• Sınav kolay sayılır da önemli olan süre yetmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Sınav kolay sayılır da önemli olan süre yetmemesi.

Mat 2 saatimi aliyor. Nasil yapicam bilmiyorum.
    ---

Arkadaslar burada Tercih Robotu var. Bolumu gir. Netlerini felan gir. Aobp ben 65-68 arasi yaptim.

Sonra hem puaninizi gostersin. Hemde universite puanlarina bakin. ;)

www.dikeygecis.org
    dikeygecis.org - En iyi dikeygecis bilgi ve alim kaynaklar.
    http://www.dikeygecis.org/cms/?page=2012dgstercihrobotu.html&islem=

Uyelik gerektirir sistem

• Sayısal mantık kitabı öneriniz varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senator34

Sayısal mantık kitabı öneriniz varmı acaba ?

DGS de sadece mantık adına , Tasarının Sayısal Sözel Mantık tamamı çözümlü soru bankası , Tek Ağaç'ın Şekil Yetenek isimli kalın bir kitabı ve İntibak Yayınlarının mor kapaklı bi kitabı var ben bu üçünden gidiyorum. :)
  • DGS İçin hangi kaynakları öneriyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa58

DGS İçin hangi kaynakları öneriyorsunuz ?

Tasarı, intibak, ihtiyac diyebilirim.
  • nasıl çalışıyorsunuz? özellikle matematik benim temelim hiç yok ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

nasıl çalışıyorsunuz? özellikle matematik benim temelim hiç yok ne önerirsiniz?

O sikinti bendede var ama umidimi kesdim 2de acik yapmayi dusunuyorum zaten kendinizi gelisririrseniz aradaki farkin cogunu kapatabiliriz en azindan benim sektorde oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

O sikinti bendede var ama umidimi kesdim 2de acik yapmayi dusunuyorum zaten kendinizi gelisririrseniz aradaki farkin cogunu kapatabiliriz en azindan benim sektorde oyle

ben ümidimi kesmedim millet nasıl yapıyorsa bizde yapacaz gerekirse daha fazla çalışarak bence insanın isteyipte yapamayacagı hiçbir şey yoktur
    dgs matematigi biraz daha kolay herkesin yapabilecegi düzeyle soru sayısı çok fazla biraz çalışan biri bence en az 50 üstü matematik rahat yapar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

ben ümidimi kesmedim millet nasıl yapıyorsa bizde yapacaz gerekirse daha fazla çalışarak bence insanın isteyipte yapamayacagı hiçbir şey yoktur
    dgs matematigi biraz daha kolay herkesin yapabilecegi düzeyle soru sayısı çok fazla biraz çalışan biri bence en az 50 üstü matematik rahat yapar

hocam öyle istekle olmuyor bende katıldığım eğitim seminer falan filan lardan çıkınca aynı senin dediğin sözleri kullanıyorum ama bi matematik kitabını elime alınca içim kararıyor
    önemli olan icraat bu sözlerle kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor bana
    size başarılar sınavda

• 2012 jana ya giren var mi?
  • sa beyler irem 15 li denemeyi çözen warmı bana bıraz sacma geldıde sınawa yakınlık açısından degerlendirebilrmisiz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.