dikkat! arkadaşlar avea hat sahibi olup mobil öğrenci tarifesi üyelerini 1 ocak sabahı tatsız bir sürpriz bekliyor... tarifemizin sözleşme süresi bitiyor ve bizi daha pahalı tarifeler bekliyor aveanın resmi sitesinde denildiğine göre okidoki tarifesine geçirilecekmişiz bu da demek oluyor ki
İstediğin yere kısa mesaj göndermek 0,06 YTL (60.000 TL)
yani çok pahalı
ve avea bize başka ne güzellik yapıyor!!?? bizi mobilöğrenci paketi terifesine geçmeye zorluyor... ---------------------------------------------------- bu bize ne getiriyor
1.1-mobil öğrenci tarifelileri dakika ücteti 0.5 kontör(250 kontör yüklersen dakikası 0.2 kontör)(mobil öğrenci tarifelerinden birinden geçtiysen 100 kontör yüklersen dakikası 0.2 kontör)
1.2-diğer avealıları dakikası 2 kontör
1.3-diğer operatörleri ve sabit hatları dakikası 4 kontör
1.4-ESKİDEN NASILDI:tüm avealıların 10dakikası 1.5 kontör diğer tüm operatörlerin dakikası 3 kontör --------------------------------------------
2.1-250 kontör üzerinde kontör yüklersen yüklediğin kontör kadar mesaj hediye
2.2-30 gün içinde en az 250 kontör daha yüklemezsen tüm hediye mesajın yanar
2.3-hediye mesajlar sadece avealılar için kullanılır
2.4-hediye mesaj dışındakilere her mesaj 1 kontör
2.5-ESKİDEN NASILDI:alt limit olmaksızın yüklediğin kontör kadar mesaj hediye , 30 gün içinde herhangi sayıda kontör yüklersen hediye mesajın kullanım süresi 30 gün daha uzar ve hediye mesajlar tüm operatörlere kullanılabilir ------------------------------------------------
günümüzün moda tabiri ile, bizi ölümü gösterip sıtmaya razı etmek istiyorlar. biz buna razı olurmuyuz? tabiki hayır en azından elimizden geleni yaparız..
Avea Merkez'e aşağıdaki yollardan ulaşabilirsiniz:
Telefon ile
Sorularınıza cevap bulmak ya da hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Avea Merkez'i haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'i tuşlayarak ya da sabit hatlardan 444 1 500'i çevirerek Avea Merkez'e ulaşabilirsiniz. Avea hatlarınızdan yaptığınız 500 Avea Merkez aramaları süreden bağımsız olarak 1 SMS fiyatından ücretlendirilmektedir.
E-posta ile
Yorum ve önerilerinizi,aşağıdaki seçeneklerden sizin için uygun olanını seçerek elektronik posta ile Avea Merkez'e iletebilirsiniz;
MobilÖğrenci kampanya tarifesi 01 Ocak 2006'ya kadar geçerlidir.
Kampanya bitiminde tüm aboneler otomatik olarak faturasız OkiDoki tarifesine geçirilecektir. Ancak, aboneler kampanya bitiminden itibaren 2 ay süreyle, isterlerse Paso tarifeye de ücretsiz olarak geçebileceklerdir.
Yeni MobilÖğrenci kampanya tarifesi 01 Ocak 2006'ya kadar geçerlidir.
Kampanya bitiminde tüm aboneler otomatik olarak faturasız OkiDoki tarifesine geçirilecektir. Ancak aboneler 01 Ocak 2006'dan itibaren 2 ay süreyle sadece yeni abone alımına açık olan tarifelerden birine ücretsiz olarak geçebileceklerdir.
MobilÖğrenci Yaz Tarifesi 01 Ocak 2006'ya kadar geçerlidir.
Kampanya bitiminde tüm aboneler otomatik olarak faturasız OkiDoki tarifesine geçirilecektir. Ancak aboneler 01 Ocak 2006'dan itibaren 2 ay süreyle sadece yeni abone alımına açık olan tarifelerden birine ücretsiz olarak geçebileceklerdir.
--------------------------------------------- bu maili tüm avealı öğrenci arkadaşlarınıza gönderin kendi iyiliğiniz için...
saygılar Mustafa ÇEKİÇ ODTÜ Mimarlık
hadi yaaa gerçekten mi yandım vallahi ben çok fazla knt harcayan biriyim eyvahhhhhhh
quote:
Orijinalden alıntı: catsdreams
hadi yaaa gerçekten mi yandım vallahi ben çok fazla knt harcayan biriyim eyvahhhhhhh
takma hoca kafana kapatırız bizde hattı olur biter bak ondan sonra nasıl yalvarıp geri çaığracaklar bizi müşteri patrondur bizim sayemizde karınları doyuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Shady RIDDLE
takma hoca kafana kapatırız bizde hattı olur biter bak ondan sonra nasıl yalvarıp geri çaığracaklar bizi müşteri patrondur bizim sayemizde karınları doyuyor
Alıntıları Göster
şuanda avantajlı sanırım telsim öğrenci o da bir gün olur tarifesi biter. ya yazık bizim gibi öğrencilereeeeeee
quote:
şuanda avantajlı sanırım telsim öğrenci o da bir gün olur tarifesi biter. ya yazık bizim gibi öğrencilereeeeeee
Alıntıları Göster
arkadaşlar bi el atın yazın bi mail boş geçmeyin ne yazarsanız elinizle o olur sizinle
walla çeşitli mail gruplarına mail de attım bakalım nolacak
uyanııı milllett
quote:
Orijinalden alıntı: cheronimo
arkadaşlar bi el atın yazın bi mail boş geçmeyin ne yazarsanız elinizle o olur sizinle
uyanııı milllett
Alıntıları Göster
bilgilendirmen için saol
ben de daha 1 hafta önce yeni avea kontorlu hat aldım yeni mobil öğr tarifesine geçtim yani t.cell den iyidir gene de
quote:
uyanııı milllett
Alıntıları Göster
yaa noluooo ya oynasmayin bi ben 1. nesil mobil ogrenci tarifesindenim 1mayis 2006 da bitmesi gerekior hemen ariorum musteri hizmetlerini
quote:
uyanııı milllett
Alıntıları Göster
ya inanmıyorum ben hattı alırken sadece yenileme yapmak zorundasınız demişti onun içinde 2,5 milyon yeterli denmişti.ama döneklik yapan o kadar şey verki bi bu avea bozuntusu kalmışti..neyse bizde kapatırız hattı..
quote:
Alıntıları Göster
nasılsa yeni bir tarife daha çıkarırlar çıkarmazlarsa hatlara kontör yüklemeyiz nasılsa bir yıla kadar yüklemeyince hat kapanmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
nasılsa yeni bir tarife daha çıkarırlar çıkarmazlarsa hatlara kontör yüklemeyiz nasılsa bir yıla kadar yüklemeyince hat kapanmıyor
Alıntıları Göster
Unut beni sevgiLim
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
Alıntıları Göster
avea sayfasını bir kontrol edin derim ben linkler yukarıda
olumlu yanıt alanlar paylaşırsa sevinirim
quote:
avea sayfasını bir kontrol edin derim ben linkler yukarıda
olumlu yanıt alanlar paylaşırsa sevinirim
Alıntıları Göster
hat kapatmak isteyenler hangi operatöre geçcek daha uygunu var mı ki..
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
yaa noluooo ya oynasmayin bi ben 1. nesil mobil ogrenci tarifesindenim 1mayis 2006 da bitmesi gerekior hemen ariorum musteri hizmetlerini
Alıntıları Göster
Su anda konusmam bitti biter bitmez o simkarti avea de kim duzenliorsa bu tarifeleri ona monte etmek geldi walla ya bu tum ogrenciler icin gecerliymis
Yeni 1 ocak 2007 r kadar devam eden tarife
Mobil-Mobil 10 dak 2 kontor(ben Mobilden avea yi 1.5 kntr e ariordum 10 dak) Mobil-avea DAK 2 KNTR(oha) Mobil-Diger Hatlar 4 KNTR (1/3 Oha ben 3 kntr veriordum)
Ringa cart curt 1 aylik ondanmis (saol ya)
Msg 1 kntr HEdiye cart curt fln da yok. Bu ne yaw bize 1 mayis 2006 a kadar demislerdi
quote:
Orijinalden alıntı: marquin
Alıntıları Göster
olsun biz tehhdit edelim de hatta bi anımı anlatayım
şimdi kullandığım 535 hattı kapatmak için başvurduğumuzda turkcellden arayıp sebep sordular annem de gayet saf avea alcaz dedi ne dese beğenirsiniz ayda 30 beleş mesaj verelim kapatma annem ne dedi peki ya avea daha uygun ama kadınla çetin bi pazarlıkla 6 aylığına 250 kontüre bağladık olayı ve hat kimliksiz şusuz busuz ve de sınırsız kampüscell oldu şimdi hatta 750 kontür duruyo ynısını babam denedi kapattırması gereken üstüne olan bi hatla ona 30 kontür verdiler baban eşime 250 vermitiniz deyince de o bi kampanya idi bitti dedier
yani biz tehdit edelim ki pazarlık payımız artsın
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Su anda konusmam bitti biter bitmez o simkarti avea de kim duzenliorsa bu tarifeleri ona monte etmek geldi walla ya bu tum ogrenciler icin gecerliymis
Yeni 1 ocak 2007 r kadar devam eden tarife
Mobil-Mobil 10 dak 2 kontor(ben Mobilden avea yi 1.5 kntr e ariordum 10 dak) Mobil-avea DAK 2 KNTR(oha) Mobil-Diger Hatlar 4 KNTR (1/3 Oha ben 3 kntr veriordum)
Ringa cart curt 1 aylik ondanmis (saol ya)
Msg 1 kntr HEdiye cart curt fln da yok. Bu ne yaw bize 1 mayis 2006 a kadar demislerdi
Alıntıları Göster
en iyisi TURKCELL kardeşim.... bunun ötesi yok.... yakında kazıkları atmaya başlarlar... bide Türk telekomun yerine geçebilecek bi şirket olsa..ahh ahh..onun hayali içersindeyim hala
quote:
Orijinalden alıntı: marquin
Alıntıları Göster
adamlar da suç yok tarife zaten ocak 2006 da biticeği belliydi....
quote:
Orijinalden alıntı: header
adamlar da suç yok tarife zaten ocak 2006 da biticeği belliydi....
Alıntıları Göster
biz burda suçlu aramıyoruz ki durumu ilerletmeye çalışıyoruz ki hatırlamıyorum sözleşmemi 1ocak mı 1 mayıs mı sözleşmeye aykırı hareket edemezler ama biz sözleşmenin uzatılmasını talep edebiliriz, olmadı kullanırız kozumuzu veririz kapattırma emrini
quote:
biz burda suçlu aramıyoruz ki durumu ilerletmeye çalışıyoruz ki hatırlamıyorum sözleşmemi 1ocak mı 1 mayıs mı sözleşmeye aykırı hareket edemezler ama biz sözleşmenin uzatılmasını talep edebiliriz, olmadı kullanırız kozumuzu veririz kapattırma emrini
Alıntıları Göster
yukarııı
bu yazıyı üyesi olduğunuz mail gruplarına gönderir misiniz?
quote:
yukarııı
bu yazıyı üyesi olduğunuz mail gruplarına gönderir misiniz?
Alıntıları Göster
benim için çokda tın aveyı kullanıyorum ama nefret ediyorum sırf şu mobil öğrenci muhabbeti yüzünden yok şebeke meşgul yok telefon çekmez yok arama yapmaz rezilliklerine katlanıyorum 1 ocakta çok çok kullandığım türkcel hattına geri dönerim hiç olmazsa parasıyla kaliteli hat kullanırım paramla rezil olmam
quote:
Orijinalden alıntı: tembeler
benim için çokda tın aveyı kullanıyorum ama nefret ediyorum sırf şu mobil öğrenci muhabbeti yüzünden yok şebeke meşgul yok telefon çekmez yok arama yapmaz rezilliklerine katlanıyorum 1 ocakta çok çok kullandığım türkcel hattına geri dönerim hiç olmazsa parasıyla kaliteli hat kullanırım paramla rezil olmam
Alıntıları Göster
walla arkadaşlar açık konuşayım biz öğrenciler olarak g.t gibi kaldık ortada çünkü telsim de 2006 da bitiriyor olayı komple ayvayı yedik artık