Arkadaşlar, son bir hafta içerisinde 3 olay yaşadım, beylerbeyi beykoz arasında taksiyle giderken taksici birden delirdi ve öndeki arabyı takip etmeye başladı öndeki clio da taksiyde abi aman napıyosun derken adam kardeşinin plakası olduğunu bu şerefsizler çoğaltmışlar dedi, bi sürrü takip vs ama yaklayamadık kaçan taksiyi polisi aradı taksici orda sonrasını bilmiyorum, taksilerde çift plaka çoktur diye düşündüm... ctesi arabamı yıkatırken siyah bi transporter geldi sahibiyle muhabbet ederken adam anlattı, gecenin bir vakti telefonu çalmış biz urfa emniyet müdürlüğünden arıyoruz aracınızı bir haftadır bizim otoparkta gelin alın demişler, adam birileri dalga geçiyordu diye sallamamış, 4 gün sonra bida aramışlar urfadan adam basmış gitmiş ve hakkaten polisin otoparkında aynı renk aynı plaka bir transporter feci kaza yapmış halde yatıyo, sonra polisle şasi numarlaarını kontol edince hasarlı transporterın sahte plaka olduğu, kaza yaptığı içinde plakayı çoğaltan heriflerin o halde bırakıp gittiği ortaya çıkmış. en son dün bir arkadaşıma (adam istanbulda ve arabasını otoparktan kırk yılda bir çıkarır şirket arabası kullandığı için) 2 ay önce Afyon da park cezası yediğine dair makbuz gelmiş, adam delirdi şimdi nasıl olur onu araştırıyo... bir hafta içinde 3 olaya tanıklık edince acaip kıllandım ben arabayı alırken çifkurtlara geçici vekaletname vermiştim acaba bir terslik çıkar mı diye şimdi kıllanmadan edemiyroum, bu işleri yapan herifler nasıl yapıyorlar yada korunmanın bir yolu var mmı bilen varsa ve yazarsa çok memnun olurum.
Korunma yöntemi olacağını sanmıyorum yani sonuçta plaka açık ve görünen bir şey
quote:
Orjinalden alıntı: greatchecker
Korunma yöntemi olacağını sanmıyorum yani sonuçta plaka açık ve görünen bir şey
plakaları forumlarda silmek bir işe yaramıyor gordugunuz gibi vede hepimizin gordugu gibi tum araçların plakaları sokakta zaten açıkta geziyor.bunu yapanlar aracın daha gizli bilgilerinede ulaşıp yapıyolardır mesela model yılı motor no şasi no gibi ruhsatta bulunan bilgiler.bence ruhsatları arabada bırakmamak lazım...saygılar
1 sene önce bizim başımıza gelmişti.Biz arabayı ikinci el almıştık.Teslim almadan önce plakaları çalınmıştı.Arabayı aldıktan yaklaşok 2 sene sonra Muğla dan trafik cezası gelmişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme