Şimdi Ara

Dikkat! Vodafone Dolandırıcılığı Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 yıldan daha fazla süredir Vodafone mobil hat kullanıcısıyım. Bundan önceki faturasız tarifemde 3-4 GB internet 750 dk her yöne konuşma 250 sms gibi bir tarifeye 29 tl ödeme yapıyordum. Haziran ayı başında Vodafone tarafından aranıp 6 GB internet 750 DK konuşma 250 SMS'e 32 tl ye faturalı olarak sahip olabileceğimi söylediler. Ben normalde faturalı düşünmüyordum ancak 3 ay deneme süresi olduğunu memnun kalmazsam eski tarifeme geri dönebileceğimi söylediler. Ben de zaten bu yıl yurt dışına taşınacağım Faturalıya zaten ihtiyacım yok ancak madem geri dönebiliyorum taahüt bedeli ödemeden neden olmasın diyerek kabul ettim. 2.5 ay kullandım ve deneme süresinin bitimine bir hafta kala Vodafone'u aradım ve iptalini rica ettim.
    Dolandırıcılıklar:
    1- Bana 32 TL faturaya ek olarak 23 TL telsiz bedeli yansıtılacağı söylendi. Halbuki zaten normal faturaya telsiz vergisi kesiliyor bu neyin parası bilmiyorum.
    2- Eski tarifeme geri dönüş yapamayacağımı. 2GB internet 250 dk yer yöne 35 TL (ŞAKA GİBİ) tarifesine geçirileceğim söylendi.

İtiraz edip hayır böyle konuşmamıştık dediğimde çok kaba bir üslupla (Müşteri temsilcisi ismi Vural) başka bir yol olmadığını söyledi azarlar gibi. Ben de beni faturasıza ne yapın ne edin çevirin zaten başka operatöre geçeceğim sizin bu müşteri yaklaşımınızdan sonra dedim. Onayı verdim kapattım.

Şu rezilliğe bakar mısınız? Aslında suç bende kimse babasının hayrına daha uygun paket için aramıyor. Baştan sizi kandıracağız dolandıracağız da demiyorlar. Türkiye'deki telekomünikasyon sisteminin olduğu şu rezil hale bakın. Sizlerden bu durumda nasıl bir aksiyon izlemeliyim tavsiyesini istiyorum. Gençlere yönelik uygun faturasız tarife sunan bir yer biliyorsanız ona göre hattımı taşıyayım. İlgilenen, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• İlk durum her operatordenolan bir durum cikinca telsiz kullanim sene sonuna kadar kesilir ama 23tl degil daha az olmasi lazim yil sonuna 5 ay kaldigi icin.

2.durum icinse sunu soyliyim bir tarifeye gecirsinler sonra yanimdadan veya dh forumdaki vf konusundan sms ile bir tarifeye gecebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

İlk durum her operatordenolan bir durum cikinca telsiz kullanim sene sonuna kadar kesilir ama 23tl degil daha az olmasi lazim yil sonuna 5 ay kaldigi icin.

2.durum icinse sunu soyliyim bir tarifeye gecirsinler sonra yanimdadan veya dh forumdaki vf konusundan sms ile bir tarifeye gecebilirsiniz.
    Anladım hocam. İlk durum için yapacak bir şey yok sanırım. Üstüne bir soğuk su içeceğiz anlaşılan.

2. durum için de şunu merak ediyorum. Faturasıza geri geçtikten sonra bu adamların söylediği 2 GB 250 dk lık tarife için 35 tl ödemek zorunda mıyım? Ben faturasıza geçtiğim gibi hattımı türktelekoma taşımayı düşünüyorum. 8GB int. 750 dk her yöne ve 5.000 SMS'e 27 TL fiyat çekiyor adamlar yeni gelen faturasıza. Bence gayet makul. Bu numara taşımanın da bir ücreti var mıdır acaba?

• DEXTERSDARKPASSENGER kullanıcısına yanıt
    Gecdikden sonra hemen tasiyabilirsiniz sorun olmaz. Yada kalirim dersen tarife degis odemek zorunda degilsiniz. tasima ucreti vs yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 17 Temmuz 2019; 21:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.