Şimdi Ara

DİL BİLGİSİ en iyi şekilde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dil bilgisi en iyi şekilde nasıl bitirebilirim? Mezum tm ciyim gecen yıl sadece bır kere calısmıstım 33 dogru yaptım bu yıl fule yakın yapmak ıstıyorum turkceyi aslında hic bir şey bilmıyor degılim ilkokuldan falan öğrendıklerimden dolayı temelim var ama en iyi sekılde baslamalıyım önerdiğiniz kaynak,calisma tektiğı vs? özellikle de dil bilgisi icin önerdiğiniz kaynak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezun Tmci olarak 46 gün kala dil bilgisi ilkokuldan biraz biliyorum demen bozulma ama ayıbın be birader

• ya napıyım işte biliyom ama az 46 gune biter ınsallah

• Up

• guncel

• Bende yeni başladım. Fazla zamanını almaz. İyi bir konu anlatımlı kitaptan isimlerden başla. Her biten konu içinde 2-3 test çöz.

• onderhoca .net e bir bak bence çok güzel anlatıyor. birde sıradısı analizin tamamı çözumlu dılbılgısı kıtabı var bir bak
  • tamam tesekkür ederim dediklerini yapıcam :)
  • tamam sağ olasın :)
  • kardeş 2014 40/0dı benim ekstra çalışmana gerek yok biliyorsan az çok sadece pragraftan soru kaçırmamaya bak.illa çalışcam diyorsanda herhangi bir kaynaktan çalışabilirsin kaynagın önemi yok.cümle türlerine iyi bak en çok orayı karıştırıyorlar kolay gelsin.
  • Tal. kullanıcısına yanıt
    40/0 mı mukemmel hocam onu nasıl yaptın ya

• Dil bilgisi kısmı 10 günde çok rahat biter. Bir tane FEM YGS Türkçe Beyaz Soru Bankasını al. Yanına konu anlatımı almana gerek yok, netten video izlersin. Tonguç Akademi'yi izliyorum mesela, 10-15 dakikada kavrıyorum olayı.
  • Hocam femdeki dil bilgisi sorularını full yapıyorum ama denemede yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Hocam femdeki dil bilgisi sorularını full yapıyorum ama denemede yapamıyorum

Yani bariz kolay ama Dil Bilgisinden eksiği olan için kolay ve alışmak için iyi bir kaynak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.