Şimdi Ara

Dil dosyalarını nasıl açıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir çeviri yapıcam ama oyunun dil dosyasını bulamadım hadi buldul diyelim hangi unpacker kullanayım oyun unity game engine ile yapıldı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Oyunun Dil Dosyası Nasıl Bulunur?

Bir oyunun dil dosyası, oyunun metinlerini ve arayüz öğelerini depolayan bir dosyadır. Oyunu farklı dillere çevirmek için kullanılır. Dil dosyası genellikle oyunun kurulum dizininde bulunur.

Dil Dosyasının Bulunması:

• Oyunun yüklü olduğu klasöre git.
    • "Dil", "Local" veya "Lang" gibi terimleri içeren bir klasör ara.
    • Bu klasör içinde, oyunun desteklediği farklı dillere ait dil dosyalarını bulabilirsin.

Genel Dil Dosyası Yapısı:

Dil dosyaları genellikle aşağıdaki yapıya sahiptir:

• Anahtar: Çevirilen metin parçasının benzersiz bir tanımlayıcısı.
    • Değer: Metnin o dildeki çevirisi.

Uyarılar:

• Bazı oyunlar, dil dosyalarını şifreli veya sıkıştırılmış biçimde saklayabilir. Bu durumda, dosyalara erişmek için ek araçlara ihtiyacın olabilir.
    • Dil dosyalarını düzenlerken dikkatli ol. Yanlış değişiklikler oyununun çökmesine neden olabilir.
    • Oyunu güncellemeden önce dil dosyalarını yedekle. Güncellemeler dil dosyalarını geçersiz kılabilir.

Faydalı İpuçları:

• Oyun forumlarını veya destek sitelerini ziyaret ederek oyunun dil dosyasının konumu hakkında bilgi edinebilirsin.
    • Dil dosyalarını oyunun bulunduğu dizin dışında bir yere kopyalamak iyi bir uygulamadır. Bu, dosyaların yanlışlıkla değiştirilmesini önler.
    • Dil dosyalarını düzenlemek için metin editörü kullanabilirsin. Ancak, özel dil dosyası düzenleyicileri de mevcuttur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • comersop C kullanıcısına yanıt
    unity oyunlarında genelde resources.assets içinde oluyor.

http://www119.zippyshare.com/v/s2Mau66i/file.html

Assets dosyalarını ve level dosyalarını bununla açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitiSen

unity oyunlarında genelde resources.assets içinde oluyor.

http://www119.zippyshare.com/v/s2Mau66i/file.html

Assets dosyalarını ve level dosyalarını bununla açabilirsin.
    teşşekür ederim
    Rica ederim :)
  • quote:

Rica ederim :)
    nasıl geri paketlerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comersop -- 25 Şubat 2016; 12:53:03 >
    Açtığın zaman Unity_Assets_File diye bir klasör oluşturuyor ya onu silme.UnityEx'i tekrar aç,Open archive butonuna bas.Açtığın resources.assets dosyasını seç,sonrada import all files butonuna basarsan paketleyecektir
  • quote:

Açtığın zaman Unity_Assets_File diye bir klasör oluşturuyor ya onu silme.UnityEx'i tekrar aç,Open archive butonuna bas.Açtığın resources.assets dosyasını seç,sonrada import all files butonuna basarsan paketleyecektir
    Çook teşşekür ederim yardımın için çok sağol
    Ne demek rica ederim
  • quote:

Ne demek rica ederim
    birde çok oldu ama özür dilerim -1 -2 -3 diye dosyaları hex editör ile mi açayım yoksa başka bir editör varrmı ?
    Hex editör ile açarsan genelde şey oluyor karakter sınırlaması oluyor.Editlersende oyunu bozar.Hex editör ile -1 gibi dosyalardan hangisindeymiş dil dosyası onu bulursan yolla bana açıp yollarım sana bitirdiğin zaman geri paketlerim.Hangi oyunu çevirmeyi düşünüyorsun?
  • quote:

Hex editör ile açarsan genelde şey oluyor karakter sınırlaması oluyor.Editlersende oyunu bozar.Hex editör ile -1 gibi dosyalardan hangisindeymiş dil dosyası onu bulursan yolla bana açıp yollarım sana bitirdiğin zaman geri paketlerim.Hangi oyunu çevirmeyi düşünüyorsun?
    dosyaları upload lıyorum
    Tamamdır bekliyorum
  • quote:

Tamamdır bekliyorum
    link bu beklettiğim için özürhttps://mega.nz/#F!yJBR3T7a anahtar isterse burada !jZOA16hkaJOMRVccxgwahQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comersop -- 25 Şubat 2016; 13:34:23 >
    Şifre çözme anahtarı soruyor.Şifreyi sizmi koydunuz yoksa benden kaynaklanan bir sorunmu acaba? Bu arada estağfurullah lafı bile olmaz :)
  • quote:

Şifre çözme anahtarı soruyor.Şifreyi sizmi koydunuz yoksa benden kaynaklanan bir sorunmu acaba? Bu arada estağfurullah lafı bile olmaz :)
    şifre bu !jZOA16hkaJOMRVccxgwahQ
    İndiriyorum şuanda siz hangi oyunu deniyorsunuz hocam söylerseniz ona göre yardımcı olayım belki daha önce dil dosyasına ulaştığım bir oyundur
  • quote:

İndiriyorum şuanda siz hangi oyunu deniyorsunuz hocam söylerseniz ona göre yardımcı olayım belki daha önce dil dosyasına ulaştığım bir oyundur
    sheltered
    Direk oyunu indiriyorum şuan.Oyun daha hızlı iniyor.Eğer bir sonuca ulaşırsam bilgilendireceğim.Ulaşamazsamda bilgilendireceğim
  • quote:

Direk oyunu indiriyorum şuan.Oyun daha hızlı iniyor.Eğer bir sonuca ulaşırsam bilgilendireceğim.Ulaşamazsamda bilgilendireceğim
    sağol ulaşamazssan sorun değil istiyorsan editorü bana ver ben yapayım
    Editör değil.Dil dosyasını bulursam bunlar için program yazan kişiler var onlardan yardım isteyeceğim.Oyunu torrentten indiremiyorum seeder yok oyunu upload etme imkanın varmı bir yere?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.