Bildirim
DİLCİLER NE YAPTINIZ? / dil sınavı soru cevap konusuna döndü.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam hayırlı olsun bursunuz. Sizin gibi tercih yapmayacak çok kişi var sanırım.
Teşekkürler hocam. Evet ama öyle girenlerden çok da derece çıkacağını sanmıyorum malum burs için YDS'ye giren diğer alan öğrencilerinin büyük bir çoğunluğu devlet okulu mezunu ve devlet okullarının İngilizce eğitimini biliyoruz. Özel okul mezunu olanların neredeyse tamamı zaten zengin bursa ihtiyaçları yok . Eşit ağırlıkçı sonucu iyi gelmeyen bazı arkadaşlarım dilden tercih yapacaklarmış ama haberin olsun. -
Sıralamaları nasıl?
5500 bekliyodum tytyi beklediğimden daha iyi yaptığım halde 7k geldi
bu sene bi gariplik var ama hayırlısı
ayrıca 80de 80 harikaymış 3 senedir bi türlü beceremiyorum ben tebrikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 17 Temmuz 2019; 5:53:18 > -
Hocam sordum boş ver dediler, gerisini anladınız artık. Bizim alandan sizin önünüze çok geçen olmaz bence. -
Dilde geçen seneye göre sıralamalar daha mı kötü geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet. ilk iki binde bile 500 kişi oynatmış, aşağılarda ise deprem olmuş, öyle diyeyim.
çok teşekkür ederim sorduğunuz için.
Ne demek.quote:
Orijinalden alıntı: meolls
çok teşekkür ederim sorduğunuz için. -
Up
80/0 büyük başarı,takdir ettim.Keşke biraz daha mat yapabilseydiniz,ilk 100 bile gelirdi.Ben de ilk senemde öylesine dilden girmiştim 10-15 yanlışla 2k gelmişti,ama benim ygs cidden iyiydi. -
5641 sıralama geldi.
-
Hocam bu sonucu görünce ciddi ciddi hakkınızın yendiğini düşünüyorum. Geçmiş olsun. -
dilci değilim de 80/80 nedir ya. helal olsun.
boğaziçi geliyor mu?
bu arada 80 nete bu sıralamanın gelmesi rezalet. ekşide de gündem olmuş.ekşi sözlükyks 2019 dil sıralamaları rezaletihttps://eksisozluk.com/yks-2019-dil-siralamalari-rezaleti--6112460?a=nice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhk18 -- 19 Temmuz 2019; 15:18:7 >
-
Teşekkürler. -
gercekten dil siralamalari cok adaletsiz. yst'nin daha eleyici olmasi ve oranin 40/60 yerine 20/80 olmasi lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- türkiye"de doktor açığı ne zaman kapanır
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- kayseri dershane fiyatları
- 30 yaşında tıp okumak
- töder sıralama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X