commando tiburron--macaron chacaron ya bu müziği dinledim o kadar saçma geldi ki ama dinlemektende kendimi alamıyorum nedir bu boyle çok fena bağımlılık yaptı.durduramıyorum kendimi..
sen simdi bunu dedin ya dinlemeyen kalmıycak zaten meraktan
ben bu müzikle 4-5 ay önce tanışmıştım güzel müziktir biras sinir eder ilk başlarda ama yawaş yawaş alışıyosun .... tawsiye ederim ama sakin bi zamanınızda dinlemeyin tiksinebilirsiniz......
Bağışıklık değil "BAĞIMLILIK"!!
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Bağışıklık değil "BAĞIMLILIK"!!
diğer müziklere karşı bağışıklık yapıyo demek ki
hala hala çok mu kötü? ama bağımlılık yapr tiskindirir diyosunuz? ne bu anlamadım ben? iyi mi kötü mü?
quote:
Orjinalden alıntı: Paladine
hala hala çok mu kötü? ama bağımlılık yapr tiskindirir diyosunuz? ne bu anlamadım ben? iyi mi kötü mü?
bende var bı versiyonu çoçuk vokat koymuşlar o daha bi deli
quote:
Orjinalden alıntı: ılılı TaTmiNaTöR ılılı
quote:
Orjinalden alıntı: Paladine
korkmana gerek yok acıtmicak
dostum müzik aslında çok sinir bozucu ama ilginçtir kendini dinlettiriyor.dinledikçe dinleyisin geliyor.arkadaşlar bugün işyerinde kriz geçirdi ben bu parçayı sürekli dinliyorum diye.
Size bir gerçeği açıklamak istiyorum...!!!!
Bu şarkıyı MÜSLÜM BABA söylüyor...
BAYGON!!!
hani şarkı nerde?
bende kaç gündür bu şarkıyı ariom valla indirmeyin illet bişi,sözleride anlamionuz devamlı mırıldanıp duruyorsunuz hangi şarkı die soruyorlar sizde mmmmm diiince bakışlarda bitirio sizi
banada bu alışkanlık yaptı. her saat başı dinliyorum