Şimdi Ara

diploma noter??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba cuma günü gidip marmara üni. ye kayıt yaptırıcam ama 2 sorum var
    1 diplomamı herhangi bir şekilde notere götürmem gerekiyo mu
    2 ösys sınav sonucu int. çıktısı derken yerleştirme sonucunu demiyor dimi?
    aşağıda bu şekilde belirtiliyor
    a) Adayın ÖSYS sınav sonucunun internet çıktısı
    b) Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez). Aday 0,15 katsayısından veya ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, adayın hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge.

• notere falan götürmüyorsun direkt lise diplomanı veriyorsun üniversiteye.
    ösys çıktısını da internetten ösys sonucuna girerek çıktısını alabilirsin. ( evet yerleştirme sonucundan bahsediyor. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 31 Ağustos 2010; 21:09:32 >
  • arkadasım aynı sorular benım de kafamda var ben de marmaraya kayıda gıdecegım benım kayıt persembe gunu. Ogrenıp senı aydınlatırım o gun. Bılen bırılerı olsa da ben de bı emın olabılsem tam olarak ne ıstıyolar. Sıtedr ıkametgah bıle yazmamıslar umarım yazılanların dısında bır sey ıstemezler zaten kayıt ıcın tek gun var.
  • üniversitenizin web sayfasında ne istedikleri yazar zaten oraya bakın ...
  • ya siteden baktımda zaten bi iki kişi aklımı karştırdı noter fln halbuki yazmiyodu
    @m.r.v.
    saol banda haber verirsen sevinirim
  • Diplomayı okula vermek dışında, çeşitli işlerde kullanmak istiyorsan, ancak o zaman noterle işin var. Direk okula vericeksen, uğraşacak bir şey yok!
  • Arkadaşım diplomanın aslıyla gidiceksin fakat daha sonra ehliyet işidir vs diploma her ihtimale karşı 2-3 fotokopi çekilir aslı gibidir mührü imzası vurulur rahat edilir. not: noterde aslı gibidir olayına 20 tl alıyorlar. okuluna git bedavaya yapsınlar aynı işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Noter huzurunda tutanak
    8 yıl önce açıldı
    AÖF Askerlik Tecil
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer okullardan hep istemişler ikametgah kimlik fotokopisi vs bunlar da yazmıyor okulun sitesinde.
  • İleride ehliyet icin falan diploma lazim olucak,ama diplomanin asli okulda olucak, bence 2-3 noterden tasdiklettirilmelidir.
  • Sınav sonucu dediği olay direk puanın olan yerleştirme sonucun değil
  • Öss sonucu demiyor ki Ösys sonucu diyor puanını ne yapsınlar senin :D
  • diplomanın noter onaylısını versek üniye

aslı bende kalsa olmaz mı..4 sene mi verdim ben o diplomayı almak için...hatıra kalsın bende
  • okula gidip hallettim müdür neden sadece 2 tane getirdin diye kızdı
    bilseydim 4-5 tane getirirdim.
    ösys sonuç belgesinin çıktısı yeterli oluyormuş. onaya gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fandermeyle -- 3 Eylül 2010; 13:20:38 >
  • arkadaslar orada yazanların dısında bır sey ıstemıyolar rahat olun, gayet kolay kaydınız yapılıyor. Bu gun marmaraya kayıt oldum. Dıploma, fotograf, dekont ve yerlestırme sonucu, bu kadar. Tckımlık numaranızı zaten bılıyosunuzdur bır de ona bakıyorlar.
  • ve dıplomaya da bı sey yaptırmanıza gerek yok okuldan aldıgım gıbı verdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.