Şimdi Ara

diploma parası verdiniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben vermedim şahsen çevremden verende var vermeyende siz verdiniz mi ?

• Ben 6 lira gibi bi şey verdim o da vergisi mi ne zaten arkasında da yazıyo ama ablamdan 50 lira almışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden1

Ben 6 lira gibi bi şey verdim o da vergisi mi ne zaten arkasında da yazıyo ama ablamdan 50 lira almışlardı
    6 lira diploma harcı 50 lira ise çok büyük oranda bağış demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

6 lira diploma harcı 50 lira ise çok büyük oranda bağış demek.

Alıntıları Göster
    Arkasında yazan vergiyi bile vermedim 0 lira fotokopisini bile aldım okuldan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

Alıntıları Göster
    Ben 30 tl okul aile birliğinin hesabına yatırıyoruz 15 tl si diploma basım parasımıymış neymiş 6 lirada vergisi var 9 tl de okul aile birliğine bağış olarak toplam 30 tl bir para yatırdım
  • on lira verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

on lira verdim.
    ben vermedim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kütük16

ben vermedim :D

Alıntıları Göster
    okul müdürü babam olduğu için 5 kuruş vermedim

• Daha diplomayı almadm,bayramdan sonra alcam İnşaalah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

okul müdürü babam olduğu için 5 kuruş vermedim

Alıntıları Göster
    200 lira verdim bende.Maksat okula yardım olsun.Para sıkıntısı olmadığı için bu tür yardımları yapıyorum ara sıra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bu vergidir ve maliye bunu mezara da girsen mirasına haciz yoluyla da olsa tahsil etmek zorundadır. Bugün ödemezsin ama yarın bir gün o 6 lira vergi önüne vergi borcu diye çıkarılır yılların faiziyle ödemek zorunda kalırsın.
  • quote:

quote:

Bu vergidir ve maliye bunu mezara da girsen mirasına haciz yoluyla da olsa tahsil etmek zorundadır. Bugün ödemezsin ama yarın bir gün o 6 lira vergi önüne vergi borcu diye çıkarılır yılların faiziyle ödemek zorunda kalırsın.

Alıntıları Göster
    Geçen sene arkasında 4.95 yazıyordu,bende 10 lira almışlardı.Şu para vermeyen arkadaşlara kesinikle inanmıyorum.Zaten arkasında yazan ücret direk vergi dairesine gidiyor.

• quote:

quote:

Valla müdür dedi biz halledicez onları al sus dedi anlamadım ben de yanımda 10 lira götürmüştüm her ihtimale karşı adamı pek sevmezdim sakal yüzünden baya çektirmişti bana da son anda iyi adammış be dedim yani ben vermiyorum falan diye olay çıkarmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Geçen sene arkasında 4.95 yazıyordu,bende 10 lira almışlardı.Şu para vermeyen arkadaşlara kesinikle inanmıyorum.Zaten arkasında yazan ücret direk vergi dairesine gidiyor.

Bir kuruş bile vermedim üstte yazdığım gibi sen bilirsin inanmak inanmamak konusunda bende şaşırdım açıkcası 10 lira götürmüştüm yanında fotokopisini de verdiler şeffaf kağıtla helal olsun okuluma dedim
  • Ben 15 verdim 5 milyon vergi geri kalanla okulun girişine kimin nereyi kazandığını gösteren pankarttan yaptıracaklarmış :) onuda vermeyecektim 4 yıldır okula 5 kuruş vermedim ondan bi faydam olsun dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresma

Ben 15 verdim 5 milyon vergi geri kalanla okulun girişine kimin nereyi kazandığını gösteren pankarttan yaptıracaklarmış :) onuda vermeyecektim 4 yıldır okula 5 kuruş vermedim ondan bi faydam olsun dedim :)
    Benden 5 tl istediler onuda meb in banka hesabına yatırmamaı söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybaham

Alıntıları Göster
    Hocam öğrenci adamız deyip kendimi o kadar acındırdım ki hoca cebinden 50 lira çıkarıp bana verdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybaham

Alıntıları Göster
    Geçen sene diploma parasını vermeden çıkacaktık arkadaşla müdür yardımcısı çevirmişti en azından arka yüzündeki parayı vermemiz için bizde parayı verdik ama 5 kuruş üstünü alamamıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namsar29 -- 10 Ağustos 2012; 12:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: namsar29

Geçen sene diploma parasını vermeden çıkacaktık arkadaşla müdür yardımcısı çevirmişti en azından arka yüzündeki parayı vermemiz için bizde parayı verdik ama 5 kuruş üstünü alamamıştık.

Alıntıları Göster
    Diploma için 50 tl istiyolarmış ama vermiyeceğim
  • Ben de 5 lira vermistim.Mudur 50 lira istiyomus ama ben gittigimde yoktu baskasindan aldim.Gerci olsa da vermiycektim.Okuldan nefret ettim zaten 4 sene.5 kurus daha yedirmek istemedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.