Şimdi Ara

directx 11 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartım asus eah 5850 crosfirex ,dxdiag a girdiğimde directx 11 sürümü yüklü fakat DDI sürümü 10.1 çalışıyor ekran kartım directx 11 i destekliyor fakat bu problem nedeniyle crysis 3 ü oynayamıyorum mesela baya bi araştırdım ingilizce forumlarda çözüm bulmuşlar fakat anlamadım bu sorun hakkında bilgisi olan yardım edebilirse çok memnun olurum.

• güncel +
  • Microsoft üzerinden güncelleme yapabileceğin küçük boyutlu bir directx dosyası var. Denemediysen bir dene bakalım. Ben geçenlerde bir soruna çözüm ararken denemiştim ve eksik birşeyler bulup güncellemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 12 Mart 2013; 14:49:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X2

Microsoft üzerinden güncelleme yapabileceğin küçük boyutlu bir directx dosyası var. Denemediysen bir dene bakalım. Ben geçenlerde bir soruna çözüm ararken denemiştim ve eksik birşeyler bulup güncellemişti.

şimdi yaptım onu hotfix die bişi sanırım hatta oraya benim sorunun tam şekilde yazılmış linkinden girdim e mailine geliyor oradan indiriyosun pc ne işte buraya kadar çok güzel di şimdi yeni bi problem çıktı indirdiğim dosyayı kurarken güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatası aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

Microsoft üzerinden güncelleme yapabileceğin küçük boyutlu bir directx dosyası var. Denemediysen bir dene bakalım. Ben geçenlerde bir soruna çözüm ararken denemiştim ve eksik birşeyler bulup güncellemişti.

şimdi yaptım onu hotfix die bişi sanırım hatta oraya benim sorunun tam şekilde yazılmış linkinden girdim e mailine geliyor oradan indiriyosun pc ne işte buraya kadar çok güzel di şimdi yeni bi problem çıktı indirdiğim dosyayı kurarken güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatası aldım

Bahsettiğim şey bir hotfix değildi sanırım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

Bahsettiğim şey bir hotfix değildi sanırım...

bahsettiğin dosyanın linki var mı ?

• http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

http://support.microsoft.com/kb/179113/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 12 Mart 2013; 15:04:15 >
  • sorun devam :( bu sorunu yaşayan kişilere hotfix i önermişler de işte bende de "bu güncelleştirme sistemiz için geçerli değil" hatası veriyor manuel olarak kurunca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.