Şimdi Ara

Directx sorunu yardım rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda garip bi directx hatası alıyorum ve çözümünü bir türlü bulamadım. ekran kartım hd 4850 hem onun hemde directx in son sürümlerini yükledim fakat dxdiag a girdiğimde bazı dosyara hatalı diyor. Önceleri tüm oyunlarım çalışıyordu fakat bi gün ekran kartımın sürücüsünü güncelleyim dedim (genelde güncellemem). yeni sürümü yükleyince bilgisayar ekran kartı sürücüsü yok dedi. bende üst üste kurulmaz heralde diyip ekran kartıyla ilgili ne varsa sildim bilgisayardan. sonra hepsini tek tek yükledim ve şu anda hepsinin son sürümü yüklü. ama hiç bi oyun açılmıyo. biri diyor shader 2.0 yok öbürü graphik materielle diyo bi hata veriyo? system 32 dosyasının içinde bulunan dll dosyalarının bazılarıda (örn:dmsynth.dll) tekrar takrar indirmeme rağmen dxdiag da hatalı gözüküyor? anlamadım gitti? yardım olabilecek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim format atmamam gerek aslında ama son çare o olucak gibi? format dışında bi çözüm bulabilirsek dileyin benden ne dilerseniz.

• net framework kurulu değilse hata verebilir...
  • Öncelikle internetten driver cleaner yazılımını indir ve kur daha sonra p.e.k den ekran kartı sürücüsünü kaldır pc kapat ve f8 güvenli moda başlat yazılımı güvenli modda çalıştır yazılımdan e.k sürücünü seç ve tüm kalıntılarını kaldır. Daha sonra yeniden norlam başlat eski sürücüyü kur.

PROGRAM EKLE KALDIR. EKRANKARTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 12 Eylül 2009; 23:58:59 >
  • net framework yüklü 2.0 3.0 ve 3.5 ide yüklü teşekkür ederim ilginize bir de diğer işlemi deniyim.
  • pardon bir şeyi anlamadım? o p.e.k ve e.k ne anlama geliyor? çok bi bilgim yok bu konularda maalesef.
  • teşekkür ederim ilgin için ama buda yaramadı maalesef :S formata doğru gitsemde format atmak istemiyorum. başka bi çare bilen varsa beklemedeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.