Şimdi Ara

DİREKSİYON KUTUSUNDAN GELEN SES

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar aracımın direksiyonunu asvalt zeminde özellikle sag tarafa çevirdiğim zaman tak tak diye bir ses geliyordu. bu ses direksiyon milinin direksiyon kutusuna baglandıgı noktadandı. servise sordum ses kutudan geliyo 2500 ytl masraf dedi. sonra sanayiye gittim usta dedi ki direksiyon kutusunu şaseye baglaya vidalar gevşemiş onları sıkalım dedi vede ses gitti. ama o ses 1 hafta sonra tekrar başladı. sonra yine servise gittim orada o ustanın problemi nasıl hallettiğini anlattım. bu defa alttan bi vida sıktılar ses yine kesildi. ve bu lanetolası ses 15 gün sonra yeniden başladı. böyle bişeyle karşılaşan oldumuoldu ise problemi nasıl halletti

• Aynısı şuan bizim araçta var bir de aynı zamanda sağ ön sinyali defalarca yaptırmamıza rağmen hala çalışmakta ısrar ediyor.
  • 2500 tl masraf çok yüksek bir rakam bence iyice araştırın ve gerekirse iyi anlayan bir ustaya gösterin.Komple direksiyon kutusunu değiştirmeniz gerekse bile 500 tl yi geçmemeli.
  • peki sizindemi aynı şekilde vidaları sıktırıyosunuz.
    problemi açablrmisiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

Aynısı şuan bizim araçta var bir de aynı zamanda sağ ön sinyali defalarca yaptırmamıza rağmen hala çalışmakta ısrar ediyor.
  • çıkmacıda direksiyon kutusuna 300 tl diyorlar. ama ben sorunun adını koyamadım ki. lanet olası bi ses ak tak diye geliyor. araç sert zemine basınca yapıyor. bu nedenle aracımdan çok sogudum
    quote:

Orijinalden alıntı: fottili

2500 tl masraf çok yüksek bir rakam bence iyice araştırın ve gerekirse iyi anlayan bir ustaya gösterin.Komple direksiyon kutusunu değiştirmeniz gerekse bile 500 tl yi geçmemeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.