Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA BUGUN DIREKSIYON SINAVINA GİRDİM DUBALAR ARASI PARK EDERKEN LASTIK KALDIRIMA AZ BİŞEY DEĞDİ HEMEN İNDİRDİLER O AN ARABAYI 1 E ALIP SU KANALI VARDI ORAYA SÜRESİM GELDİ ARABAYI MİLLET 1 . VİTESLE SINAVI TAMAMLIYOR BİZ DELİ GİBİ GİDİYORUZ ARABAYLA ULAN DEĞSE NOLUCAK LASTIK ORAYA HOCAM DEDİM DÜZELTEYİM YOK DİYO DEĞMİCEKTİ DİYO BÖYLE SINAVINDA KOMİSYONUNUNDA EN KÖTÜSÜDE ARABADA ÖZÜRLÜ GİBİ GİDEN ADAMLAR GEÇTİ BEN GEÇEMEDİM O KOYDU BANA 1 AY SONRA BİDAHAKI SINAVA GİRİCEZ BAKALIM EHLIYETSIZ ARABA SUREN BİRİYİM YANİ AMA HAYATTA HERKESIN BAŞINA GELİR KALDIRIMA TEKER DEĞER ARADA AZDA OLSA ULAN DÜZ YOLDA KORKUYLA GİDEN ADAMLAR EHLIYET ALIYOR BİZ ALAMIYORUZ VAY ANASINI HOCAYA DİCEKTİM HOCAM SİZDEN İYİ SÜRMÜYOSAM BANA EHLIYET VERMEYIN DİYCEKTİM BU KADAR UYUZ OLDUM KISACASI BENİM GİBİ KENDİNİZE GÜVENEREK GİRMEYIN SINAVA 1.VİTESTE TÜM PARKURU TAMAMLAYIN ONLARI GEÇİRİYOLAR YEMİN EDİYORUM AĞIZ BURUN GİRECEKTİM BİDAHA BOŞA PARA VERİCEZ :@

• Gecmis olsun birdahakine olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yıllık şoför tekeri kaldırıma değdiriyor, istop ettiriyor da ilk defa ehliyet alacak birisi ve üzerinde baskı varken böyle saçma sapan şeylere takılmaları gerçekten can sıkıcı. Bunları bırakalım da gelecek sınavda da para alalım kafasındalar. bir kerede park etmek, tekeri kaldırıma değdirmek adayın tekrar denemesine izin verilebilecek şeyler. Ha, dersin ki sinyal vermeyi unuttu, araç kontrolü kötü bırakın derim ama vay teker kaldırıma değdi, vay 2 cm uzağa park ettin, vay bir kerede aracı park edemedin deyip bırakmak vicdansızlık, yüzsüzlüktür. Alın arabayı siz sokun deseniz onlar da bir kerede park edemez. Kimse hikaye anlatmasın, oradaki görevlilere göre geçiyor veya kalıyor insanlar. Çıksınlar akşam saati E5'e 1dk boyunca gördükleri tüm araçları düzgün mü sürüyor ehliyet almış olanlar, görsünler. İstanbul'da takip mesafesi diye bir şey yok, sinyal vermek ülkede yok, geçiş önceliği kurallarını takan da yok ama sınavda teker kaldırıma değerse kalırsın. 12 Aralık'ta teorik sınav, sonrasında ehliyet sınavım var. Bakalım, bizde ne olacak.

• Geçmiş olsun hocam . Umarım bidahakine geçersin. Ben kursa yazılıdıgım ilk gün anlatmıştı hoca tekerin kaldırıma değmemesini. Gerçekten çok hassaslar bu konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.