Şimdi Ara

direksiyon sınavı deneyimim. sizce geçmismiyimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün direksiyon sınavına girdim beyler direksiyon hakimiyeti, kavşaklardan geçiş rampa kalkışı vb konularda hiç sorun yok sadece kalkarken sinyal vermeyi unuttum bir de park ettikten sonra çıkarken. Rampaya yaklaşırken önündeki araba birden geri geri gelmeye başladığı için sağa yanaşırken stop ettim fakat bozuntuya vermedim direk kontağı çalıştırıp çıktım. Komisyon un keyfi yerindeydi hep arkada muhabbet edip gülüp duruyorlardı fazla muhabbet etmediler karışmadılar o yüzden rahatça sürdüm. Yanımda oturan adam bazen sinyal vermeyi unuttum o yüzden bir kaç puan kırarım dedi bende canınız sağolsun hocam dedim devam ettim. Paralel park ederken biraz aralık bıraktım fakat sorun değil geçerli dediler. Sınav bittikten sonra baktım ki bazı kursiyerler arkada koltukta oturuyordı hatta kavşağın ortasında stop etti biri indirdiler direk. Bende öyle birşey olmadı Allahtan. Geçme puanı 70 mis geçeriz inşallah hayırlısıyla. Sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım geçmişsinizdir yarın bende gireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Umarım geçmişsinizdir yarın bende gireceğim.

Yolun yarısında indirmediği için umutluyum 70 alsam kafi.

Başarılar yarın için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Umarım geçmişsinizdir yarın bende gireceğim.

Yolun yarısında indirmediği için umutluyum 70 alsam kafi.

Başarılar yarın için

Geçti kaldı sistemi varmış hocam artık indirmediklerine göre yüksek ihtimal geçtiniz basit hataları görmezden geliyorlarmış çoğu zaman. Teşekkür ederim.

• Benimde güzel geçti komisyon çok iyidi bayagi muhabbet ettik geri geri giderken elimi atmadim aynadan geri geri geldim ondan puan kirabilirler bide bi tümsegi biraz hızlı geçtim onun dışında güzeldi geçeriz inşallah bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Benimde güzel geçti komisyon çok iyidi bayagi muhabbet ettik geri geri giderken elimi atmadim aynadan geri geri geldim ondan puan kirabilirler bide bi tümsegi biraz hızlı geçtim onun dışında güzeldi geçeriz inşallah bakalım

Bizimkilerin yaptığı muhabbet şöyle;

-hocam İzmir e gavur diyorlar fakat vallahi izmirliler bunları diyenler daha beter.

-doğru hocam haklısınız İzmirdekiler öteki tarafta en azından bilmiyordum diyecek. Bunlar (dinci kesimi kastediyor) hem Allahın adını kullanacaklar hemde günah işleyecekler. Memleketi mahvettiler öbür tarafta fena çekecekler

- doğru hocam ben kaç sene Izmir de kaldım kemeraltı şöyle böyle

-bende Osmaniyeliyim vıdı vıdı.

Tabi bütün bunlar yaşanırken ben istifmi bozmamak ve arabanın sorun çıkartmaması için içimden dua ediyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Benimde güzel geçti komisyon çok iyidi bayagi muhabbet ettik geri geri giderken elimi atmadim aynadan geri geri geldim ondan puan kirabilirler bide bi tümsegi biraz hızlı geçtim onun dışında güzeldi geçeriz inşallah bakalım

Bizimkilerin yaptığı muhabbet şöyle;

-hocam İzmir e gavur diyorlar fakat vallahi izmirliler bunları diyenler daha beter.

-doğru hocam haklısınız İzmirdekiler öteki tarafta en azından bilmiyordum diyecek. Bunlar (dinci kesimi kastediyor) hem Allahın adını kullanacaklar hemde günah işleyecekler. Memleketi mahvettiler öbür tarafta fena çekecekler

- doğru hocam ben kaç sene Izmir de kaldım kemeraltı şöyle böyle

-bende Osmaniyeliyim vıdı vıdı.

Tabi bütün bunlar yaşanırken ben istifmi bozmamak ve arabanın sorun çıkartmaması için içimden dua ediyorum :D

bizdede bi mufettisin tuvaleti gelmiş bizim hocada hemen atladi aman hocam duralim bi yerde vakit geçirmis oluruz hemde tutma prostat olursun falan daha neler neler baya guzel muhabbet vardı arabada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız geçmiş misiniz ?
  • quote:

Hocam ne yaptınız geçmiş misiniz ?

Yarın açıklanacakmış hocam benim sonuç.
  • geçtiniz mi :D
  • geçen gün komisyonda görevliydim.buralarda bu mevzuların konuşulduğuna ilk kez şahit oldum :)
  • Geçtim beyler

• iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam, merak etmiştim ben de geçip geçmediğinizi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Tebrikler hocam, merak etmiştim ben de geçip geçmediğinizi .

Teşekkürler. Bende merak ediyordum arkadaş sınavı sürücü koltuğunda tamamlamasına rağmen kalmış sınavdan. Bende kalırım sanıyordum ki geçtiğimi öğrenince rahatladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.