Şimdi Ara

direksiyon sınavına gidicem ama sevgilimden ayrildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler birazdan giyinip çıkıcam direksiyon sınavına gidicem. Yazılı sinavi geçtim bu arada (motor 95 trafik ve ilk yardim 100 hanyy). gel gelelim icimde huzursuzluk var 2 gün önce sevgilimden ayrıldım. Dün onsuz geçirdiğim ilk gündü ve zorluk cektim. belki alışkanlıktan belki de hala sevdiğimden oldu bilmiyorum. ama onu özledigimi biliyorum. evet onu özledim simdiden bir boşluk var icimde ve bir de yalnızlık. cok yalnız hissediyorum kendimi. arkadaslarimla takıldım dün ama nafile. cikmadi aklimdan ya la. bundan önce ki hic bir sevgilimde bunlari yasamamistim bu sefer yaşıyorum. hele birde yanından ayrilirken "son bir kez opebilir miyim? " deyişi ve benim hayir deyisim hala kulaklarimda yankilaniyor. hala seviyor muyum? evet seviyorum ama çok hata yapiyor ve artık sıkıldım, usandim yaptiklarindan. istiyorum ki birlikte olmayalim ama hep yanımda olsun. bu da olmayacak. ne yapacagimi bilmiyorum. iste birazdan sinava gidicem ama icimde burukluk isteksizlik var. belki de sabah kalktigimda "Günaydın Aşkların en güzeli" diye almadığı mesajdandir.
    uzatip konuyu sizi de sıkmak istemiyorum sadece son olayı yazacağım benim sabrimi tasiran olayi.
    cuma günü yanina gittim. kahvelerimizi aldik iciyoruz. telefon karistirmak hiç adetim değildir ama o karistirinca bende karistirayim dedim. onda ki telefon da benim eski telefonum Sagini solunu iyi bilirim. baktim mesajlara giden kutusu boş. gelen kutusu boş yani sadece benim mesajlatim var ama iletim mesajlari duruyor hoppalaaa. dedim bu kim yok iste arkadaşım okula birlikte gidicektik nerdesin diye mesaj attim kizarsin diye sildim dedi. bende bu kadar basit bir şeye kizmam o da biliyor ama o an uydurdu işte. anladim bir şey saklıyor ve daha fazla durmanin manasi olmadigini düşündüm. ceketimi aldım ve ciktim. peşimden koşuyor dur diyor bu kadar kolay mi diye sayikliyor. evet dedim yeter ben sıkıldım. bir şey diyemedi ağlıyor. Minibüse bindik ve kulağımda yankilanan cümleyi kurdu "son bir kez".

edit: 90 ile geçtim sınavı ancak Efsun'um yok işte :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heath.Ledger -- 7 Nisan 2013; 13:08:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye bilmiyorum hepsini okudum

Direksiyon sinaviyla ne alakasi var

Kizi insan icinde birakip gitmen cafenin birinde aglatman tam bir atarli ergen isi olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Niye bilmiyorum hepsini okudum

Direksiyon sinaviyla ne alakasi var

Kizi insan icinde birakip gitmen cafenin birinde aglatman tam bir atarli ergen isi olmus

işte icimde iyi olmayan bir his var kalicakmisim ya da bir yere vuracakmisim gibi.
    birakip gitmedim. zaten arkamdan geleceğini biliyordum. kalktım o da geldi arada çevirdi minibüslere kadar konuşalım diye hep durdum konustum boyle olmayacagini anlattim. konusacak bir şeyi kalmamisti zaten. fark ettiysen hocam ayni minibüse bindik yani birakip gitmem öyle gidemem. Minibüsten ben indim o devam etti.
    edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heath.Ledger -- 7 Nisan 2013; 7:57:11 >
  • ARABAYI KIZIN ÜSTÜNE SÜR
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

ARABAYI KIZIN ÜSTÜNE SÜR

kızı arabanın üstüne atsam??

• quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

quote:

ARABAYI KIZIN ÜSTÜNE SÜR

kızı arabanın üstüne atsam??

OLMAZ

AMA KIZI ARABANIN ÜSTÜNE SÜREBİLİRSİN
  • quote:

ARABAYI KIZIN ÜSTÜNE SÜR

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

ARABAYI KIZIN ÜSTÜNE SÜR

Neden bilmiyorum ama sabah sabah kahkaha attım evin içinde millet uyandı

• Sinava girmeden once bira ic. Ama cok icme ki kokmasin. Ben oyle yapmistim ve basariyla gectim.

• Sevgilin mi çevircek direksiyonu daha iyi işte kafa dağıtıcağın bişey Dediğin çok saçma bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIITheExorcismIII -- 7 Nisan 2013; 9:37:46 >
  • çıkar ve kimin patron oldğunu göster evlat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.