Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDA STOP ETTİRME? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
47.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün girdim stop ettirmedim ve geçtim. Ama hocalarla muhabbet ettik stop ettirenleri bırakmamışlar ard arda 3-4 kere stop ettirince Bırakmak zorunda kalıyoruz dediler . Özellikle sordum stop olayını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merMD

Ya kardeşim afedersin ama senin bi acın mı var komisyon üyesi falan mısın anlamadım ki savunuyosun sürekli
    Geçiren geçiriyo dibimdeki örneği daha kaç kere söylemem gerekicek abim de 3 kere stop ettirmesine rağmen GEÇTİ?

Mesajlarım açık ve net.

Kurallar belli. Kesin ve yoruma göre tavır hakkı tanımıyor. Yani siz işi garanti edin ve hiç stop ettirmeyin.

Söylediğiniz gerçekse ve ispatlayabilirseniz yazın dilekçenizi.

Dilekçenizde adı geçen aday üç kere stop ettiği halde sınavda nasıl başarılı oldu şeklinde.

Dilekçe yazıp şikayetinizi kesinlikle bildirin.
  • Falanca şöyle yapmış ve geçmiş yerine siz hatasız olmaya gayret edin.

Sınav için çalışmalarınızda ve bundan sonraki sınavda size başarılar.

Ehliyet alma serüveni ile iligili paylaşıma devam lütfen.
  • Yazılı kuralların bir önemi yok , önemi olan şey hocanın durumu ve iletişiminiz.Yok burada yazılı belge var hede hödö gibi gereksiz şeylere girmeyin durum bu.

Dün bir çocuk girmiş ve bir kaç sinyali vermeyi unutmuş ama onun dışında her şeyi çok güzel yapmış , geçirmemişler.
    Ben bugün girdim kalkışta sinyali vermeyi unuttum , geçirdiler.Bunun yanı sıra aynamda ayarlı değildi.

Hocalarla muhabbet ede ede gittim , konuştuk güldük makara yaptık. Farketmediler bile hatalarımı zaten fazla irdelemediler de.

stop ettirme olayıyla ilgili olarak bir kere stop ettiğinde indirenler de var , indirmeyenler de var.Benimkiler bir kere ettirirsin insanlık hali ama ikincisinde sorun olur diyorlardı. Önümde ki bir kızı indirdiler mesela arabadan bu yüzden...

İşin kısası her şey hocanın insiyatifine bağlı eğer o kağıda sinyali unuttu diye çarpı atarsa gidersiniz atmazsa gitmezsiniz lakin müfettişlerin önünde stop eder garip garip hareketler yaparsanız o zaman kesin kaldınız demektir.

Konuyu açan arkadaş ; sana tavsiyem kursundan özel ders alman. Kullanmayı daha önceden bilmiyorsan 4 saatlik bir dersin yeterli gelmesine imkan yok.En az 12 saatlik bir ders almalısın eğer gaziosmanpaşa(istanbul) civarındaysan pm at sana benim hocamın numarasını vereyim , gerçekten kaliteli bir insan 12 saatte sıfırdan sınavı geçecek noktaya getirdi beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 13 Ekim 2014; 1:43:58 >

• Ülke olarak emek olmadan ekmek yemeye o kadar alışmışız ki,yaptığımız her işte bir lakayıtlık bir düşüncesizlik aldı başını gidiyor. Sadece 3 saat araba üstüne çıkıp sınava gelen insanlar var bu ülkede.Neden mi? Birileri yardım eder,birileri hatalarımı görmezden gelir,rica ederim ....İlkokulda ortaokulda lisede şimdi de üniversitelerde kalmak o kadar zorlaştı ki(geçmek değil maalesef!) ehliyet sınavında kalınca sorun olur oldu.Bir kere yapılan işin sınav olduğunu unutmamak gerekiyor.İnsanlar zannediyorlar ki sürücü kursu özel dersindeyim.
  • Arabayi düz yolda kaldıramamisin nr ehliyeti? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: olcay1414

Ülke olarak emek olmadan ekmek yemeye o kadar alışmışız ki,yaptığımız her işte bir lakayıtlık bir düşüncesizlik aldı başını gidiyor. Sadece 3 saat araba üstüne çıkıp sınava gelen insanlar var bu ülkede.Neden mi? Birileri yardım eder,birileri hatalarımı görmezden gelir,rica ederim ....İlkokulda ortaokulda lisede şimdi de üniversitelerde kalmak o kadar zorlaştı ki(geçmek değil maalesef!) ehliyet sınavında kalınca sorun olur oldu.Bir kere yapılan işin sınav olduğunu unutmamak gerekiyor.İnsanlar zannediyorlar ki sürücü kursu özel dersindeyim.

Ben tanıdık bir kursa yazıldım sagolsun tanıdık diye cok ilgilendiler öncelikle kota dolduğu icin giremedim eylul deki sınava Ekim'e kaldım .

Daha sonra tanıdık diye 5 saat ders veririz dediler adam 3 kere geldi beni aldı 15 dakika durdum trafikte abartmıyorum dudulluyu bilen vardır 1 kere dolaştım tamam dedi adam . Direksiyonum iyiydi ama hic duz kullanmadım aile de olmadıgı icin sınavdan sonra da hic kullanmadım .

2.5 sene oluyor tabi düzü hala kullanırım ama pratiğim cok yok . Otomatik su anki aracım

• Ben ehliyet sınavına giriğimde arabam vardı ve kullanıyordum. Kendimden de çok emindim ama benim arabam şahindi, sınavda ise reno denk geldi. Kavramaları o kadar farklı ki. Neredeyse çok iyi araç kullanmama rağmen stop ettirecektim. Arabaya alışkın olmak çok önemli. Neyse stop ettirmeden kalktım sonrasında da çok iyi kullandım ve sınavı yapanlar da sormuştu ben de söyledim kendi arabam var, kullanıyorum valla dedim. Tabi benim dediğim yıllar önce şimdi böyle şeyler olmaz.
    Öğle saati idi hatta, sınav haricinde bi de adamları restorana kadar götürmüştüm.
    Neyse diyeceğim o kadar iyi kullanmama rağmen farklı bir araçta neredeyse stop ettirecektim aracı. İmkanınız varsa sınava gireceğiniz araç ile mutlaka bir sürüş yapın.
  • quote:

O belge sınava girmeden arabada imzalatıyolar o belge mi yoksa?
    Ya benim gittiğim kursa her gün lanet yağdırıyorum

Evet işte o belkgeyi kursta imzalamş hazır getirmeniz gerekiyo normalde.
  • Arkadaşım bir kez stop ettirmesine rağmen sınavı başarılı sayıldı. Birazda yanındaki müfettiş ile alakalı bir durum. Burası Türkiye kardeşim kurallarda bir yere kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

quote:

O belge sınava girmeden arabada imzalatıyolar o belge mi yoksa?
    Ya benim gittiğim kursa her gün lanet yağdırıyorum

Evet işte o belkgeyi kursta imzalamş hazır getirmeniz gerekiyo normalde.

Bize acele bi şekilde sınavdan 2-3 dk önce arabada imzalattı odur kesin. Bi dahaki girişimde fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum.
  • Bugün kursa gittim kadın bana 2 ders alabilirsin dedi ya şaka gibi SADECE 2 DERS. Sonra sen ehliyeti nerden aldın oluyo arkadaş
    Haftaya cumartesi sınav var bilgilendiririm sizi.
  • ilk stop ettirmede bırakma hakkı var başkanın
    kurallar artık böyle
    sorusu olan varsa sınavla ilgili detaylı yardımcı olabilirim

• 3 yıl oldu heralde ehliyeti alalı.
    15000 km araba sürmüşümdür, geçen gene stop ettirdim arabayı.
    1 kere stop hakkı verilmeli.

ama arkadaş seninki de çok garip. abimi geçirdiler beni de geçirsinler.
    ülkenin zihniyetine ..
  • Direksiyon sınavında stop ettirme
  • quote:

Bugün kursa gittim kadın bana 2 ders alabilirsin dedi ya şaka gibi SADECE 2 DERS. Sonra sen ehliyeti nerden aldın oluyo arkadaş
    Haftaya cumartesi sınav var bilgilendiririm sizi.

Kaldığım zaman 2 ders alabiliryorsun sadece. Yoksa yine basacaksın parayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Ben ehliyet sınavına giriğimde arabam vardı ve kullanıyordum. Kendimden de çok emindim ama benim arabam şahindi, sınavda ise reno denk geldi. Kavramaları o kadar farklı ki. Neredeyse çok iyi araç kullanmama rağmen stop ettirecektim. Arabaya alışkın olmak çok önemli. Neyse stop ettirmeden kalktım sonrasında da çok iyi kullandım ve sınavı yapanlar da sormuştu ben de söyledim kendi arabam var, kullanıyorum valla dedim. Tabi benim dediğim yıllar önce şimdi böyle şeyler olmaz.
    Öğle saati idi hatta, sınav haricinde bi de adamları restorana kadar götürmüştüm.
    Neyse diyeceğim o kadar iyi kullanmama rağmen farklı bir araçta neredeyse stop ettirecektim aracı. İmkanınız varsa sınava gireceğiniz araç ile mutlaka bir sürüş yapın.

Hocam onun için sürücü kursunda eğitim aldığınız aracı kullanıyorsunuz,yani o pratik derslerinde ne kullanıyorsanız aynı araba geliyor.Bazılarının şansına hill holderli arabalar geliyor . Birde beni sınav yapanlar 30 dk dan önce sınavı bitiremeyiz dediler 5 tur attım aynı yolda.Yokuşta geri geri gitme , park etmeni de test ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Ben ehliyet sınavına giriğimde arabam vardı ve kullanıyordum. Kendimden de çok emindim ama benim arabam şahindi, sınavda ise reno denk geldi. Kavramaları o kadar farklı ki. Neredeyse çok iyi araç kullanmama rağmen stop ettirecektim. Arabaya alışkın olmak çok önemli. Neyse stop ettirmeden kalktım sonrasında da çok iyi kullandım ve sınavı yapanlar da sormuştu ben de söyledim kendi arabam var, kullanıyorum valla dedim. Tabi benim dediğim yıllar önce şimdi böyle şeyler olmaz.

Hocam onun için sürücü kursunda eğitim aldığınız aracı kullanıyorsunuz,yani o pratik derslerinde ne kullanıyorsanız aynı araba geliyor.Bazılarının şansına hill holderli arabalar geliyor . Birde beni sınav yapanlar 30 dk dan önce sınavı bitiremeyiz dediler 5 tur attım aynı yolda.Yokuşta geri geri gitme , park etmeni de test ediyorlar.

İyiymiş bak bunlar. Ben kursa sadece kayıt için gittim. Ne bi derse girmiştim ne de direksiyon eğitimine gittim. Dediğim gibi biliyordum sürmeyi.
    Direksiyon eğitimindeki araç ile sınava giriliyorsa sorun yok

• wind06 kullanıcısına yanıt
    Bende derslere girmedim ancak belli ders saatine girmekte zorunlu oldu teorik ve pratik olarak ikiside zorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Stop ettirmekten kimse kalmaz saçmalamayın.

30 yıllık şöförler bile stop ettirebilir aracı.

Stop ettirmek sadece puanınızı düşürür o kadar.

90 la geçmezsiniz 80 le geçersiniz gibi.

Puan sistemi artık yok geçti kaldı var sadece

Ve babam heyette oradan biliyorum bir kez stop ettirince heyecan diyorlar ikincide bırakıyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.