Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDA STOP ETTİRME? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
3
Favori
47.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçten içe biliyodum ama küçük bi umudum vardı. Arkadaş abimle aynı kursa yazılmışız o benden 1 hafta önce sınava girdi o da 3 kere stop ettirdi ve sinirlenip direksiyona falan vurmuş AMA O GEÇTİ ÇÜNKÜ HEYETTEN RİCA ETMİŞLER? NERDE KOMİSYON KURALLARI? O KADAR SAVUNDUNUZ?
  • efsun_d E kullanıcısına yanıt
    30 saat diyorsunuz da kursun verdiği 4 saat elimde şu an araba yok napayım ben?
    Komisyon tanıdık diye abimi geçirdiler stop ettirmiş komisyon üyesi olarak yorumunuzu alabilir miyim lütfen?
  • Kardeşim kac kere stop ettirmişsin bi zahmet kal yani biraz secmece verilsin artık bu ehliyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kardeşim kac kere stop ettirmişsin bi zahmet kal yani biraz secmece verilsin artık bu ehliyet

Ben sadece abimle aynı hatayı yaptığımız halde benim kalıp onun geçmesine sinirleniyorum. Kendimi savunmadım da?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Komisyon üyesi sana sadece dur kalk yapıcaksın sağa çek burdan dön gibi şeyler söylüyo.
    Kurs hocalarından yardım eden de var etmeyen de
  • bence bırtane arac kırala 1 gunlugune yanınada bırısını al 1 gun boyunca ıyıce ogren tekrar sınava gır

@merMD
  • Ehliyet almak zorlassin evet katiliyorum ben de ama araba sürmeyi ögrenmek icinde olanak saglanmali o zaman. Sürücü kursunun verdigi egitim saati, sinavi gecmek icin yeterli degil. Herkesin evinde de arabasi yok calismasi icin. O zaman sürücü kurslari atiyorum 1 ay direksiyon egitimi versin. Gostermelik 4 saat vermesin.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Bu kafa güzelmiş ehliyetsiz adama araç kirala öğren demek.

Onun yerine parasını verip kurstan özel ders alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merMD

Komisyon üyesi sana sadece dur kalk yapıcaksın sağa çek burdan dön gibi şeyler söylüyo.
    Kurs hocalarından yardım eden de var etmeyen de

Emin misiniz?

Yeni sistemi "Google" amcadan ziyaret ediniz. Lütfen!

Komisyon üyesi artık "dur-kalk"ı sadece yokuşta istiyor. Bir de "Dur ve geri geri yaklaşık 25 metre gel" dediğinde.

Diğer taraflarda siz yola göre haraket ediyorsunuz.
  • Her zaman geçerli kural.

Yani yol, trafik , ışık vb. duruma göre durup kalkmak size ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bu kafa güzelmiş ehliyetsiz adama araç kirala öğren demek.

Onun yerine parasını verip kurstan özel ders alsın.

arkadası alabılır
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Onun bende farkındayım,hatta arzu ederse merdiven altı yerden kendi de alır ama aracı daha kaldıramayan biri sağ sola çarpsa.

Ya da birine zarar verse ne olacak?

Onun yerine hoca ile alsın en azından kendi için daha yararlı ve güvenli olur.
  • Üzülüyorum arkadaş böylelerine.
    Ben aracı 50m sürmeden dur dediler ve ardından geri geri başladığım yere gelmemi söylediler. 3dk sürmedi araçta kalmam tamam dediler indim.Akşam aradım 100 dediler ve gittim ehliyeti aldım.
    Şanslı zamana denk geldik vesselam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaylarin hepsi 12 saat direksiyon dersi aldim diye belge ile geliyorlar sinava. Ne 4 saati.Hakkiniz olan 12 saat direksiyon dersini kurstan talep edin.Adam gibi yapsinlar işlerini , para almayı biliyolar anca.
    2 kere sınava katildim toplam 28 adaydan 10 kişi geçti. Baş sorumlusu direksiyon kurslari.

• Ben yarin yazili sinava giricem (elektronik) ve daha dun ilk direksiyon dersimi aldim. 2 saat surdu .yarin dersim var çünkü tam bir hafta sonra direksiyon sinavina girecekmisim. Nasil bir kursum varsa ehliyeti
    ocakta alirsin dedi bende yazili sinavla arasında 1-1.5 ay olur saniyordum . Bende 4 saatle sinava girecegim kör topal kaldiriyorum ama bugün dümdüz geri gitmemi istedi yarim debriyajla baya zorlandim araci titretiyordum zaten
    Eymirde baya sürdürdü sonra hemen trafiğe cikardi size şöyle soyliyim otoban gibi yolda şerit değiştirirken direksiyonla ani manevra yapiyordum
    ama ben bunun anormal olduğunu bilmiyordum. Bide arabanin direksiyonu azcik çevirince döner saniyordum virajda da gazdan ccekmeyince bi arabaya giriyorduk hoca asildi direksiyona :) . Bir kerede cevreyolunda en sağ şeritten gidiyorum tanker cikti yavasladim ama soldan da araba geliyordu dedim gecemicem tankere doğru devam ettim :) hoca niye soldaki arabayi dusunuyosun dedi bende boyle hiç olmazsa sadece bize bisey olur dedim :) . Tüm bunlar bugün sabah yasandi .
    Artik bu sabahta kizilaya sokarsa gelmeyin beyler saka maka allah korusun benim gibi sürücü adaylarini zor iş bence ya . Araba var onla pratik yapcam ama tirsmiyor değilim tek basima.

• Beyler dun bende amcaoglu ile direksiyon sinavina girdik ne arabayi kullandik nede guzergahtan haberimiz vardi hic direksiyon egitimine de katilmadik sonuc olarak gecmisiz galiba

• merMD M kullanıcısına yanıt
    bunu sınav gibi düşünmemek lazım yoksa heyecan stres o kadar çalışmanı boşa çıkara biliyor. sonuç için üzüldüm umarım 2. sınavında geçersin kardeşim.
  • Ben geçen sene alırken o maddeler yine vardı hatta hepsini aldım okudum. Ona rağmen heycandan kalkarken sinyal vermeyi unuttum ama sorun olmadı.

• Ben bir kere stop ettirenleri sınavda bırakmıyorum. Ama arkadaş 2 kere stop ettirmiş ve vitesi 1'e atmayı unutmuş. Bence trafiğe hazır değil, sınavdan kalır.
  • Araba kullanmayı pederin emektar renault broadwayde öğrendiğim için o dönemler kurstaki palio mercedes gibi gelirdi. Artık nasıl rahat kullandıysam adamlar parkuru tamamlatmadan ve geri park olayını yapmadan bitirdiler sınavı 100le geçtim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.