Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDA STOP ETTİRME? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
47.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En ehliyet alali 5 ay falan oluyo direksiyon sinavinda yaptigim tek hata ondeki araci solla dediginde sinyal vermeden sollamistim ama sıkıntı olmadı aracı hic stop ettirmedim aldım ehliyeti umarım biraz hosgoruludur mufettisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sinav komisyonundayim. Stop ettirirseniz kalirsiniz normalde. Bu is biraz insafa kaliyor acikcasi. Kursiyer araci kullanırken hep sunu düşünüyorum ve karar veriyorum. "Ben bu kişiyle yarin trafikte birlikte araç kullanacagim. Guvenebilir miyim?"

• Normalde kalman gerekiyor ama hocanın insiyatifine kalmış
  • Konu sahibi sınavı geçememiş zaten.

Yorum yapmadan önce diğer yorumlara bir göz atın lütfen!

Hâlâ "insiyatif" denip duruyor. Kurallar açık ve net. Kesin. Bana göre, sana göre farklı değil.
  • Ehliyet yeni sistemde o maddelerden birinde dahi kalırsanız verilmiyor ama uygulama yüzde 5-10.

Ayrıca ehliyet alma şekli böyle olduğu için artık tüm ehliyet sahiplerinin de maksimum 3-5 yılda bir idari yeterlilik testlerinden geçmesi lazım.
  • yeni sisteme göre sınava girdim bu yaz, 3 kere stop ettirdim geçirmişler beni. gerçekten insiyatife kalmış olay.
  • Ben arabayi 4 kez stop ettrdim gectim sinavi.Sanirim komisyonun inisiyatifine bagli

• Sınav sonu park ettikten sonra kaldırırken 1 kez stop ettirince sınav boyunca güzel sürmeme rağmen kalmıştım 2. de geçtim

• daha 1 ay önce kardeşim arabayı yokuşta stop ettirmiş, arkadaki öğretmenler gülmüş falan, ağlayarak getirdim eve, 1 ay geçti dün bana ehliyetini gösterdi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: merMD

30 saat diyorsunuz da kursun verdiği 4 saat elimde şu an araba yok napayım ben?
    Komisyon tanıdık diye abimi geçirdiler stop ettirmiş komisyon üyesi olarak yorumunuzu alabilir miyim lütfen?

Benden önce giren arkadaşın önüne tır çıkmış , frene asılıp durmuş, stop etmiş tabi debriyaja basmadığı için. Sonuç olarak kaldı. Onun kalıp senin geçmen ne kadar mantıksız olurdu bir de onu düşün?
  • Renaultlar çok yukarıda,Fiatlar çok aşağıda kavrıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Sinav kurallari degisti 20 ye yakin madde var bildigim kadariyla tekinde bile hata olursa kaliyorsun. Stop ettirmede bunlardan biridir büyük ihtimalle.

Evet yeni kurallarda bu maddede yer alıyor.

Ayrıyetten;
    çok fazla stop ettirmişsiniz, bence daha iyi olmuş. En azından daha iyi öğreneceksiniz, iyi yanından bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ymetu kullanıcısına yanıt
    O belge sınava girmeden arabada imzalatıyolar o belge mi yoksa?
    Ya benim gittiğim kursa her gün lanet yağdırıyorum
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim afedersin ama senin bi acın mı var komisyon üyesi falan mısın anlamadım ki savunuyosun sürekli
    Geçiren geçiriyo dibimdeki örneği daha kaç kere söylemem gerekicek abim de 3 kere stop ettirmesine rağmen GEÇTİ?
  • arda529 kullanıcısına yanıt
    Benim kalıp abimin geçmesiyle aynı oranda mantıksız olurdu. Ben kalmama bi şey demiyorum zaten savunmuyorum da kendimi ama önümde böyle bi örnek varken sinirlenmeden edemiyorum
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de kurs hocaları çok berbat insanlar o yüzden üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İlk sınavda arabayı 2 defa stop ettirip kaldıramayınca yanımda oturan kursun direksiyon hocası iddiasındaki deyyus pedallarıyla yardım edip kaldırmıştı arabayı. Sorunsuz sürüp tamamladığım halde kalınca küfredip bir daha girmem diye karar vermiştim.
    Sonradan öfkem yatıştığında kursun direksiyon eğitimlerine yeniden katıldım. Oradaki hoca "Sen arabayı gayet güzel sürüyorsun, sınavda kalman garip" dedi.
    15 gün sonra sınava ikinci defa girip 80 puanla direksiyonu geçtim.

durunca kalkarken daha çok yakacağından 5.7lt mucize tüketim tuturmak çok zor olurdu bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Stop ettirmekten kimse kalmaz saçmalamayın.

30 yıllık şöförler bile stop ettirebilir aracı.

Stop ettirmek sadece puanınızı düşürür o kadar.

90 la geçmezsiniz 80 le geçersiniz gibi.

Puan olayi biteli çok oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: merMD

Orası öyle de kurs hocaları çok berbat insanlar o yüzden üzülüyorum

gitmeden önce çok iyi araştırmanız gerekirdi, mümkünse farklı bir yerde adam akıllı bir kursa yazılın.
    hayatın şakası olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.