Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDA STOP ETTİRME? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
3
Favori
47.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merMD

Abim benden 1 hafta önce girdi o da 2 kez stop ettirdi ama onda sınav heyetinden biri kurs hocasının eski öğrencisi olduğundan geçti. Ama ben de gram şans yok ki

Sana açıkca soyliyeyim.Ben ilk girisimde yokusta 1 defa stop ettirdim ve parkida dogru yaptığım halde kaldim.Yani gecme ihtimalin % 30 oda hoca iyiyse.2ci girisimde hatasizdim ve Geçtim Bayanlarin kalmasına hiç sözüm yok.Ben iyi bildigim halde kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Stop ettirmekten kimse kalmaz saçmalamayın.

30 yıllık şöförler bile stop ettirebilir aracı.

Stop ettirmek sadece puanınızı düşürür o kadar.

90 la geçmezsiniz 80 le geçersiniz gibi.

Yukarıdaki mesajlarda belirtildi. Sınav değerlendirme sistemi değişti.

Puan sistemi yani 80-90 vb. puan yok. O tarihe karıştı. Yeni sistemde sınavı geçmek zorlaştı.

Aracı stop ettirmek kalma sebebi.
  • Aracı nasıl stop ettiriyorsunuz hiç anlamıyorum.

Daha tam öğrenmeden almayın zaten ehliyeti.

• 5 sene once gecmistim.O zamanlar park etme,yokusta kalkma vb.yoktu.Hocalar sabahtan beri burdayiz,seninki cabuk bitsin,iyi suruyorsun demislerdi.Bas gaza dediler.50 sinir olan yerde 75 km ortalama ile tamamlamistim parkuru.90 la gecmistim.Simdi cok zorlasmis.Sinyal vermemek kalma nedeni imis.Benim kardes ikinci seferde gecebildi.2 ay once

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun kurallar, ama insiyatifinde hocanın
     DİREKSİYON SINAVINDA STOP ETTİRME?

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Debriyaj aşağıda kavrıyor
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Hayatımda 3 defa trafiğe çıktım bu 4.düydü panik yaptım dolayısıyla vitesi 1e almayı unuttum. Evde şu an araba yok nasıl çalışayım kurs da fazla ders vermiyo ayrıca bi kurs hocamız var yılışığın önde gideni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Aracı nasıl stop ettiriyorsunuz hiç anlamıyorum.

Geçen gün ben de ettirdim, ehliyeti iade etmeli miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MTSK sınav sorumlusu kursu sertifikası aldım,haliyle uygulamalı eğitim de aldık.Ama ben A2 sınavlarına giriyorum.Hiç B sınıfı sorumlusu olmadım.Ama fikrim şu yönde;
    normalde siz aracı stop ettirdiğiniz anda hocanın sınavı bitirmesi gerekiyordu.(park etme işlemine geçmeden)
    Hoca kurallara uymamış.
    Dolayısıyla kalmışsınız.
  • Sınavlarda komisyon üyesi olarak görev yapıyorum. Evet bazen mantıksız geliyor ama bölüm 1 de tek hata yapmanız halinde sinaviniz sona eriyor. Yeni uygulamayi sonuna kadar destekliyorum. İsviçre de abim sollama yaparken sinyalden sonra kafasıyla arka sağ koltuktan geri bakmadığı için sınavda kalmıştı. Eğer gerçekten araç kullanmak istiyorsak en az 30 saat direksiyon dersi alıp sınava girmeniz gerekiyor. Adam 4 saat ders gormüş hata yapınca neden kaldım diyor. Sonra kuralllara uymayan yaya ve araç Sürücülerine saygısı olmayan tonla adam trafikte mayın gibi geziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Zahmet edip üst mesajlarda yer alan sınav kurallarını okursanız yorumunuz farklı olacaktır.

Direksiyon sınavı değerlendirme maddeleri içeriğinde bu da var ve sınavda başarısız olma sebebiniz.

Tamam ehliyeti aldınız ve trafikte ehliyetli olduğunuz halde stop ettirdiniz.

Ben ehliyeti aldım ve stop ettirdim, o zaman ehliyetimi geri alsınlar demeniz kadar saçma-sapan mesaj olamaz.

Aklı başında insanların böyle yorum yapması can sıkıcı.

Yani adam ehliyet almak için sınava girecek ve sınav kurallarında "stop ettirirse başarısız olur" maddesi içereği var.

Siz stop ettirsin. Ne olacak? Benim ehliyetim var ve usta şoförüm ama zaman zaman ben de stop ettiriyorum.

Stop ettirirse dahi ehliyetini alsın demekle saçmalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Zahmet edip üst mesajlarda yer alan sınav kurallarını okursanız yorumunuz farklı olacaktır.

Direksiyon sınavı değerlendirme maddeleri içeriğinde bu da var ve sınavda başarısız olma sebebiniz.

Tamam ehliyeti aldınız ve trafikte ehliyetli olduğunuz halde stop ettirdiniz.

Ben ehliyeti aldım ve stop ettirdim, o zaman ehliyetimi geri alsınlar demeniz kadar saçma-sapan mesaj olamaz.

Aklı başında insanların böyle yorum yapması can sıkıcı.

Yani adam ehliyet almak için sınava girecek ve sınav kurallarında "stop ettirirse başarısız olur" maddesi içereği var.

Siz stop ettirsin. Ne olacak? Benim ehliyetim var ve usta şoförüm ama zaman zaman ben de stop ettiriyorum.

Stop ettirirse dahi ehliyetini alsın demekle saçmalıyorsunuz.

Az soluklan, bu kadar heyacan yapma.

Adam demiş nasıl stop ettiriyorsunuz, yani sanki çok büyük uğraşlar vermek lazımmış gibi. Bir anda olabiliyor, ben bunu anlatmak istedim.

• Akışmetre bozukmuş ondan stop etti deyin.

• Vallaha bende inanmıyordum da gerçekmiş. Kardeşimin arkadaşları ehliyet sınavında yokuşta stop ettirmiş kaldırırken. Direk sınavı sonlandırmışlar. Diğeri de güzelcene bitirmiş sınavı arabayı durdurmuş inerken el frenini çekmeyi unutmuş. Geçtiği sınavı iptal etmişler onun da. Diğer sınava girecekler herhalde o nasıl oluyor onu bilmiyorum.
  • Yukarıda sınav komisyonu ile ilgili yorumlar yapılmış. Yani sınav komisyonunun insafına kalmış anlamında.

Böyle birşey yok.

Maddeler açık ve net.

Denetim üst seviyede.

Komisyon değerlendirmesinde "Sınav Değerlendirme Maddeleri"ne aykırı davranıp yorum yapıp, adayı başarılı görme gibi
    bir hakkı yok.
  • Türkiye'de ehliyetin kağıt parçasından başka bir şey ifade etmediği ne kadar da belli oluyor.Herkes kasaptan almış herhalde ehliyeti.1 kere tamam insanlık hali ama 2-3 kere üst üste stop edip ehliyet alanlar var.Garip.

Gerçekten kullanmayı bilen birinin çok zor koşullar haricinde 1 kere bile stop etmesi çok çok düşük bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 11 Ekim 2014; 22:52:33 >
  • Bugün önümde yabancı plakalı ve güzel yurdumun güzel insanının kullandığı VW SHARAN (VW'nin sonundakini umarım doğru yazmışımdır) markalı araç kırmızı ışıkta durdu.

Ve ne oldu? Sinyal verme, hız kuralları, şerit değiştirme kuralları... falan değil.

Ön sağ cam açıldı ve sigara izmaritini yanar vaziyette yere doğru fırlattı.

Bunu acaba geldiği ülkede yapıyor mu?

Yapabilir mi?
  • Bazı puanlar var ona gore gidiyor ve 2 kere stop ettirdiysen buyuk ihtimal kalacaksın .

• Bende ders alıyorum son 2 saat direksiyon dersim kaldı onlarda yazılı sınavından sonra. yazılı sınavı da bu ayın 18 in de. kalıp kalmadığını bilğilendirirsen iyi olur kardeşim. bide hocalar nasıl davranıyor soru soruyorlarmı şunu yap onu yap diyorlar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.