Şimdi Ara

Direksiyonda boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 98 rn brodwayım var. memleketen gelirken mola verdiğimde benim 3 yaşındaki çocuk direksiyonu sağa sola hızlı çeviriyordu, kızdım arka koltukta uyuyordu benim indiğimi görünce oda uyanıp öne geçmiş. laobaya gidip geldim direksiyon başındaydı sonra beni görünce direksiyonu hızlıca sağa sola çevirmeye başladı.bundan öncede birkaç kere aynı şeyi yapmıştı ama o zaman kontak anahtarı üzerinde değildi.moladan sonra yola çıktığımda direksiyonda hafif boşluk hissettim ama boşluğun rot ve tekerleklerde değilde, direksiyonun bağlı olduğu yerde. sanki ne yapılabilir. sorun çözülebilirmi bu durum çok moralimi bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanayiye gidip direksiyon kutusu sökülüp bakılacak. Çok pahalı bir masraf olacağını sanmıyorum.
  • Hocam nasıl bir boşluk 45 derece döndürüyonda dönmüyor mu araba.Bu arada genede bir baktır benim aradada hafif var usta baktı gerek yok dedi bir dahaki bakıma baktırıcam mesela afaki bir fark yoktu.Göster genede ustaya sağlam olsun

• Çocuğun sağa sola çevirmesiyle nasıl bir boşluk olabilir ki?
  • mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon dönmeye dönüyor, ama direksiyonu hafif sağa sola oynattığımda, direksiyon simidinin bağlı olduğu milde hafif boşluk hissediyorum.yani direksiyon simidini mile bağlantı yerinde boşluk var bence

• Çocuğun bikaç kere oynamasıyla olmaz o boşluk.

zamanla oluşmuştur sen yeni farketmişsindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon kütüğü arızalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • broadway direksiyonuna park ederken yetişkin insan bile 2 kolla asıldığı göz önünde bulundurulursa 3 yaşındaki çocuğun sağ sol yapması ile boşluk oluşmaz tepesinden tutup asılsa bile birşey olmaz.

o boşluk genelde zamanla oluşur. eski massey traktörlerde çeyrek tur boşluk olurdu
  • dişlilerden biri kırılmış,değişmesi lazım,o boşluk hep aynı noktadamı bak
    motor ındırıyorlar ıscılıgı pahalı olur 3000 tl dıyorum,aslında sadece vıtes rektevesıne arkadastan 5000 tl almıslardı

aslında yaptırılmasada olur cocuk yıne bozacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

dişlilerden biri kırılmış,değişmesi lazım,o boşluk hep aynı noktadamı bak
    motor ındırıyorlar ıscılıgı pahalı olur 3000 tl dıyorum,aslında sadece vıtes rektevesıne arkadastan 5000 tl almıslardı

broadway motor rektefiyesi 900. komple bakımı yapılmış çıkma şanzıman 600-700 lira.
  • ben olsam cocuga pazarda limon sattırıp parasını toplatırdım hem yıne bozmaz
  • 66 yozgat 6 kullanıcısına yanıt
    Ustaya söktürt o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

dişlilerden biri kırılmış,değişmesi lazım,o boşluk hep aynı noktadamı bak

3000 az, o 6 bin falandır
  • direksiyon kutusuna motor indirildiğini ilk defa duydum.
  • Direksiyon mafsalı, direksiyon kaplini kontrol edilir. Kauçuklar aşındıysa değiştirilir.

Toros kutusunda tıkırtı burcu var. Bunlar da aynı kutuysa sağ rot sökülerek değiştirilir. Kutuda boşluk varsa fiberin baskı yapması için alttan bir pul eklenebilir.

• Bu da moda oldu son günlerde her açılan konuda derdini anlatan adam sonuna mutlaka "çok moralim bozuldu" ya da benzeri şeyler yazıyor... Ben de buna tutuluyorum arkadaş... Hiç bozulmayan araba henüz üretilmedi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.