Şimdi Ara

Direkt Acil Geo Alsam Sıkıntı Olur Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018'de 2-3 tane geometriden hem tyt'den hem ayt'den net çıkarmıştım.Aradan geçti tabii geo çalışalı şimdi youtube'da metin hocam'dan dinliyorum bilgileri tazeledim biraz.Acil Geo benim çok hoşuma gitti heveslendim kitaba bu sene sadece tyt'ye gireceğim ingiliz dili edebiyatı istiyorum gereksiz mi olur tyt için ? aklıma takıldı acil geo kalem oynatamayacak kadar zor mu ?

Geçen senelerde karekök konu anlatımlı iki ciltlik kitabı vardı bazen çözüyor bazen çözemiyordum çok fazla soru vardı içinde üçgenleri öğrenmiştim ama yavaş ilerlediğim için zaman kaybetmiştim baya.Şimdi ayt mat derdim yok gerçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onun yerine git orijinal yayinlari geometrisini al bence

• acile zor diyorlar bilmiyorum ama şunu biliyorum ki hakkıyla çözersen tytde sıkıntı yaşamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt icin o kadar kasmana gerek yok dostum.Birey b yeterli olabilir.Ha yeni nesil olsun birazda guzel sorulari olan bi kitap olsun dersen bilgi sarmalda olabilir ama sadece tyt icin acil fazla bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sınavahazırlananbakugan

Tyt icin o kadar kasmana gerek yok dostum.Birey b yeterli olabilir.Ha yeni nesil olsun birazda guzel sorulari olan bi kitap olsun dersen bilgi sarmalda olabilir ama sadece tyt icin acil fazla bence.
    Hocam Acil Geo aldım hayırlısı

• Kardeşim ben de acil geo cözüyorum acikcasi çok zorluyor beni
    Ama güzel tarafı kenan karada çözümleri var
    Olmadı oradan bakarsın cözemediklerine
    Dedigim gibi yeni nesile alıştırır seni
    Ama biraz hırpalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmustafabey -- 13 Kasım 2019; 23:43:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.