Şimdi Ara

Diş Ağrısı Yardım- Kanal Tedavili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.5 yıl önce kanal tedavisi yaptırdım dişime ağrımaması lazım ama gecen hafta dolgu düştü kanal tedavili dişimdeki gittim dolgu yaptırdım üstüne tekrar ve şimdi sıcak birşeyler yeyince sızlama yapıyor kanal tedavili dişim sizce bu mümkün mü ve neden olabilir ne yapmam lazım

yemek yerken bastırınca filan yada soğuk su tuttuğumda sıkıntı yok ağrıma filan ama sadece sıcakta problem yapıyor kanal tedavili diş birde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 4 Ocak 2015; 22:49:03 >

• edit : 1.5 yıl sonra neden ağrı yaparki ya bir yardım
  • Benim kanal tedavilo dişim de ara sıra ufak sızlayabiliyor. Tabi çok nadir. Ben de anlamadım yani adam sinirleri aldı daha ne yapsın?

Neyse sen bi' doktora git buradan bir şey diyemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun doktorlarına başvur benim tavsiyem bir kürdan al dolgusu düşen dişin içini onla bastırarak kurcala

• Git dişçine güzel kardeşim dişçiyemi benziyoruz oradan bakınca
  • burock1997 B kullanıcısına yanıt
    hocam 1.5 sene geçmiş aradan anlamadım bende büyük ihtimal kökler apse yaptı ya çektirecez ya apikal yaptıracaz bakalım finaller geçsinde bi
  • Benimde her aksam saatlerinde sol yanagim ve cenem agriyor bende sebebini anlayamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük azı dislerinizden biriyse kanal tedavisi sırasında kanal yapılmamış fazladan kök olabilir, röntgen de çıkmayinca dış hekimleri gözden kacirabiliyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Büyük azı dislerinizden biriyse kanal tedavisi sırasında kanal yapılmamış fazladan kök olabilir, röntgen de çıkmayinca dış hekimleri gözden kacirabiliyor bazen.

yok hocam 5 numara diş ağrı yapıyor 1.5 sene önce kanal tedavisi olmuştu geçenlerde dolgusu düştü yeniden yaptırdım ağrı sadece sıcak ile temasta geliyor apikal yaptırcam olmadı çektircem acaba kanal tedavili dişi çektirirken acı ne kadar olur normal dişe göre daha azdır galiba :D
  • çektir kurtul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.