Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

fırçalamayı ihmal ettiğin için sararmıştır, diş doktoruna gidip temizletebilirsin, eski haline döner..

temizlendikten sonra hala leke olan yerler varsa aşındırılıp dolgu yapılır.. (küçüklüğünden beri olan lekeler muhtemelen dolguyla yapılcak)

durumum nasıl hocam;

Hocam atılır mı direk böyle yahu, öğle yemeği öncesi hoş olmadı :D:D

Umarım Kıl dönmesi yada Bağsur gibi bir şikayetiniz yoktur, o tip doktor konularına girmeyelim

• seyrusefer kullanıcısına yanıt
    bayıltarak ya da daha güzeli sedasyon diye bi uygulamayla yapılabiliyor..

fiyat almak için yakınlarında bi hekime gidip muayene ol..
  • Benim kanal tedavisi uygulanan dişim parçalandı gibi doğrusu bir sorun hissetmiyorum sadece boşluk arka tarafa da olduğu için çok sorun etmiyorum. Ekstra bir şey yapmak gerekli mi?

Daha kısa zaman önce de dolgum düştü okul nedeniyle biraz uzaktayım bir süre yapamayacak gibi duruyorum herhangi bir sorun yaratır mı. Bunda da temas olmadıkça ağrı olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üç sorum var:

- Hangi diş macunu?
    - Hangi diş fırçası veya diş fırçası nasıl olmalı?
    - Macunu diş fırçasına sürdükten sonra ıslatmalı mıyız, ıslatmadan mı dişimizi fırçalamalıyız?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ arka azı dişimi bana çok sıkıntı çektirdiği için çektirdim. Büyüktü haliyle sağ tarafta yiyecek yiyemiyorum, soldaki azı dişide gidici. İkisi olmazsa sindirimde sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum.

Acaba implant hakkında ne düşünüyorsunuz yada vidalı diş takıyorlarya çok konu hakkında bilgim yok.. Sağlıklı olur mu ? Yaptırıp 1-2 yıl sonra sorun yaşar mıyım ? Bu işlemde memnuniyet oranı nedir 10 kişi gidiyorsa mesela ?
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    yanlış bir bakış açısı; o işlem 100 liradan fazla tutar ayrıca 2 dk sürmez, 30-60 dk arası sürer.

hekim sana o işlemin yapılacağı ortamı hazırlamak için ve ayrıca bilgi birikimi için çok paralar harcıyor..
  • Hocam ben öğrenciyim yakın zamanda kliniğe çıkacağım ama hala ilgi gösteremiyorum bu işe. İlgimi nasıl artırabilirim?

• leotry kullanıcısına yanıt
    öncelikle hitap şeklin nedeniyle teşekkür ederim..

anlayabildiğim kadarıyla sizin için uygun yöntem hekiminin de tavsiye ettiği gibi implant gibi gözüküyor..

kemik ekimi için kullanılan kemik tozları çok pahalı olduğu fiyat ister istemez artıyor, hekiminin söylediği fiyat normal bu durumda..

sağ alt dişlerinin tedavi olup olamayacığını burdan anlayamam, hatta bakarak bile anlayamam, röntgende incelenmesi gerekir.

size de iyi forumlar..
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çok ileri seviye değil ameliyat yapacak kadar diye tahmin ediyorum. Birde benim 4 kenardaki büyuk azı dişlerimin hepsi çürük, bunları çektirmek gerekir mi ortodonti tedavisinin başlaması için ?

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    hafif yamuklular için şeffaf plaklarla çözüm üretebiliyoruz.. google da invisalign yazıp fikir edinebilirsin.. sana uygun olup olmadığını hekimin söyler..
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    1- yirmilik dişin hiç oluşmamış olabilir, ya da içerde gömük olabilir..

2- dişeti rahatsızlığın var, tedavi olman gerekir
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    evet, bazı durumlarda mümkün..
  • Arka dişler için kompozit mi amalgam mı?

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    bunu çok kafaya takıyorsan tel taktırabilirsin ya da hekimine şeffaf plakla tedavi olup olamayacağını danışabilirsin..

o macun da diğer macunlarla aşağı yukarı aynıdır, herhangi bir zararı yoktur, kullanabilirsin..
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    besin birikiyordur, çürük olsa fırçalayınca geçmez, sen düzenli fırçala da ilerde çürümesin..
    Cevapladığınız İçin Ayriyeten Teşekkür Ederim Hocam Ama Biraz Bütçe Kısıtlı Olduğu İçin İmplant Kadar Kaliteli Olamasada
    Onun Yerine Uygun Olabilecek Bir Yöntem Var mıdır ?

Diş Komple Çekileceği İçin Dişin Yeri Boş Olacak Vede Dolgu Falan da Olamayacağı İçin Alternatif Bir Yöntem Belki Vardır

Sizede Buradan Zahmet Veriyoruz Lakin Hakkınızı Helal Edin ..
    Hocam benim sorum arada kaynadi.pazartesi günü gömülü 20 yaş disimi cektirdim ama Cuma günü olmasına rağmen hala ağzımı tam acamiyorum. Bu normal mi? Doktor antiseptik gargara, antibiyotik ve ağrı kesici falan verdi. Birde ilk gün bademciklerim sisti.

• Üstteki iki tavşan dişimin boyunun kısaldığını farkettim. Belki de 0.5cme kadar kısalmışlar. Bunun nedeni aşınma mı kırılma mı onu da anlayamadım.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    çok soruluyor ama fırça ve macunların birbirinden çok fazla bir üstünlükleri yok..

ancak fazla ucuzuna kaçmayın, colgate ipana oral-b sensodyne gibi bilinen markaları tercih edin..

bakım suları da aynı şekilde, ben şahsen listerine seviyorum, alkollü olduğu için olabilir.

doğan her bebek benim hastam diye birşey bugüne kadar düşünmedim ama zor durumdaki herkese tabiki her zaman yardımcı olmak bizim görevimiz..
  • Ben dis hastanesinde ücretsiz dislerimi beyazlatmak ıstıyorumda boyle bı ımkan var mı yanı

doktora gıdınce off senın dısınde bısey yok keyfı olarak gelmıs dıs beyazlatmak ıstıon senle ugrasamam dıyebılır mı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.