Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dişim çok kötü ağrıyor bazı zamanlar. Ve beynime baskı yaptığını hissediyorum. Acayip bir acı.

Doktor kanal tedavisi olman gerek demişti. Bendede para yoktu. Bunun üstüne 5.5 yıl geçti. Hala arada ağrır.

Tedavi olmam gereklimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş fırçalama neden beyazlatmıyor açıklar mısınız? Peki neden bizi kandırılıyoruz, devlet bir şey yapmıyor neden acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lik dişlerimden 2 tanesini çektirdim. 1 tanesi olmayan diş kısmına kayıp çıkmış dediler. 1 tanesinide sonra çekeriz. Şimdi o çıkmış denilen dişin 1 ucu diğer dişimin yan kısmından çıkmış gibi bir durum söz konusu bu konuda ne yapmam gerekiyor ? Şuanlık ağrım sızım veya bir rahatsızlık vermiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 23 Eylül 2016; 13:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

sorularınızı bekliyorum..

yere düşen... şaka şaka, sorum 20 lik dişim ara sıra ağrı yapıyor, çektirmeye tırsıyorum kırılma olasılığı dolayısıyla. Napılabilir?
  • Selamlar yardımlarınız için teşekkürler.Ben 25 yaşındayım dişlerim çarpık diş teli taktırmak + diş beyazlatmak istiyorum acaba belli bir yaş sınırı var mı bunun için ve toplam ne kadar tutar tahmini ?
  • Dişin adını bilmiyorum ama üst köpek dişinin iki yanindaki dişi ufalıp üstüne kaplama yaptık. Şuanda üstüne tırnakla vs vurduğumda acıyor. Klinige gittim röntgen vs çekti birşey yok üstünden de fazla zaman geçmiş çıkarması sorun olur vs dedi. Biraz daha bekleyelim diye anlaştık ama düzelen birşey yok. Nedir sorun sence :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Nehir 11 yaş mı ya?

olur niye olmasın
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkürler. Peki dolgu yapılırken malzeme kalitesi farkı var mı? Eğer varsa seçim yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka dişimde çürük var ,2 ayda bir apse çıkıyor ağrı o zaman oluyor ,bende enjektörle temizliyorum.Sorum şu yasım 28 implant tedavisi düşünüyorum ama ona 25-30 sene ömür biçiyorlar.
    1-Çürük dişi kurtarmak mümkün mü?
    2-İmplant yapılırsa 50 li yaşlarda implantın ömrü tamamlandığında nasıl bir yol izleyebilirim.

şimdiden teşekkürler
  • Kendi alt sag yirmilik disim cektirdim kurtuldum cok kolay bi ameliyat doktor iyise max 20 dakika
    Bu mesaja eklenen görseller:

• diş ipi kullanımını tavsiye ediyomusun enson amerikada yalanlandı faydası yok denildi ? azı dişlerin ortasında çizgi gibi olan diş lekeleri fırçalamakla geçmiyor.devlet hastanesindede doktor fırçala geçer diyor cihazla temizlenemezmi ? bence onlar çürük.
  • 2 tane fazladan 20 lik dişim var gömülü ve sinire yakınlarmış. doktor alırız ama dudağın belli bir süre ( belki 1 ay belki 2 yıl ) uyuşuk kalabilir dedi. o yüzden korktum ve yaptırmadım. bunun bir zararı var mıdır?

• İyi günler hocam. Bende birşey sormak istiyorum. Ust sol kopek disinden sonra gelen disimde herhangi bir çürük belirtisi olmamasına rağmen su içerken fena derecede sızlama yapıyor. Acaba sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,

Çocugun ön dişi düştü alttan gelen yeni dişi sanki yamuk geliyor. sonradan düzelirmi acaba
  • diş etim sürekli kanıyor bunun sebebi nedir? nasıl geçer?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

sorularınızı bekliyorum..

Bi tane yamuk diş için tedavi var mı tek diş içinde tel ile mi tedavi oluyor
  • Kanal tedavisi yapıldı dişime üzerinede kaplama iki diş yapıldı sürekli olarak arasına yemek giriyor ne yapılabilir buna,
  • faydalı konu .
  • Benim iki tane dis porselen ve su dis ipi denilen aletle temizligini yillardir yapmadim ama kaynadi gibi, sizce sorun olur mu temizlemezsem?

• kül ile dişleri temizleme (beyazlatma) fikrine ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 23 Eylül 2016; 14:58:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.