Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl kadar önce öndeki iki dişimin arasındaki çürüğü temizletip dolgu yaptırmıştım, o dolgu önceden pek belli olmazken şimdi ben buradayım diye sırıtıyor ve yemek yedikten sonra ister istemez bir birikinti oluyor orada. İlk yapıldığı zamanlarda ufak bir parçası da kırılmıştı. Bu dolguyu aldırıp tekrar dolgu yaptırmak iyi bir karar olur mu?
  • 1. İmplant ne kadar sağlıklıdır. Yaptırdığımız implantların düşme riski varmıdır ?
    2. Eğer düşme ihtimali var ise ve düşer ise yerine tekrar implant yapılabilirmi ? Veya ne gibi bir ugulama yapmak gerekir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Hocam beyazlatmak için hangi dış macunu ve diş fırçası mı kullanmalıyız?

Bazılarının diş rengi beyaz değil ama beyazlatabildigimiz kadar beyazlatmak kârdır.

Ben hocanın dediği yönteme katılmıyorum yani "opalesence" yöntemine...Daha üst düzey yöntemler var mesela Zoom teknolojisi ki kendimden biliyorum 2010 yılında yaptırdım 8 ton beyazladı dişim A1-A2 renk skalasında tabi ben sigara kullanmıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında çalışma imkânınız var mı?
    Herhangi bir ülkede dis hekimi olarak oturma ve çalışma izni kazanabiliyor musunuz?
    Bu konuda herhangi bir çalışmanız oldu mu?
    Yurtdisinda çalışan arkadaşlarınız oldu mu

• 1-21 yaşındayım alkol ve sigara kullanmıyorum.
    2-Alt çene geriliğim var. Ameliyat dışında tedavisi var mı ?
    3-Köpek dişlerim biraz yamuk. Tel tedavisi işe yarar mı ? Gittiğim doktorların bir kısmı yer yok düzelmez bir kısmıda düzelir diyor.
    4-Günde 2 kez fırçalamama rağmen dişlerim beyazlamıyor. Dişlerimin üzerinde sarı lekeler var. Dişlerim sarı gözüküyor.
    5-18 yaş üzeri tel tedavisi sonuç verir mi ?
    Tavsiye edeceğiniz hekim veya ortodontist var mı ? İstanbuldayım nereye gitmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecyln -- 23 Eylül 2016; 11:41:00 >
  • Diş hekimi ile Diş Doktoru arasındaki fark nedir?
  • SAğlıklı diş için tam olarak ne yapmamız gerkiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

merhaba. benim bruxism hastalığım var.bu yüzden çenem şuan çok geniş ve çene kaslarım resmen yumruk kadar büyük. gece plağı ve botoks öneriliyor.bunları yapınca çenem küçülür mü?fiyatları ne civarda?

up

• ayranmadeni kullanıcısına yanıt
    Ben gömülü 20 lik diş çektirdim. Agrısı yoksa çektirmeyin adamın canını alıyorlar :-) ordaki bosluk tamamen dolması 1 sene surdu ortalama... Her doktor cekmıyo bide 3 ay doktor aradım sonunda ozelde ben cekerım diyen bi doktor buldum. 2 doktor bide yardımcı vardı 45 dakikada çektiler. Bi tane daha 20 lik disim var olumcul noktalara gelmedikce cektirmicem :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Yurtdışında çalışma imkânınız var mı?
    Herhangi bir ülkede dis hekimi olarak oturma ve çalışma izni kazanabiliyor musunuz?
    Bu konuda herhangi bir çalışmanız oldu mu?
    Yurtdisinda çalışan arkadaşlarınız oldu mu

ne yapcan gelirken i phone mu getir dicen:)
  • Merhaba Dr.
    implant için bilgi istiyorum.
    artı ve eksi yönlerini ve yaptıracağım zaman nelere dikkat etmem gerek fıyat marka kalite vs vs.
    Teşekkürler..
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Hocam. Ön alttaki dört adet kesici dişlerimin olduğu yerde diş etlerimde çekilme var. Bu yüzden dişlerimi kaybedebileceğimi söyledi diş eti uzmanları. Tedavi olarakta öndeki dişlerimin çekileceğini ve diş etimdeki iltihabın ameliyatla alınacağını daha sonrada protez diş yapılacağını söylediler. Bu tedavi sürecinin de 2 ay süreceğini belirttiler. Benimde yaşım 37 ve bir yerde çalışıyorum. 2 ay boyunca bu tedavi ağır gelecektir bana. Bundan dolayı bende kabul etmedim.

Benim sorum şu dişlerimi çektikten sonra diş etlerime ameliyat yapmanın ne mantığı var. Zaten dişlerimi çekeceklerini söylüyorlar. Bende dişlerim düşene kadar dursun dedim.

Ender Saraçoğlu mucize bir şekilde Doğal Kekik suyunun diş etlerine çok iyi geldiğini ve uygulamadan 3-4 gün sonra iyileşme belirttilerinin göründüğünü belrtti. Sizce olabilir mi?
  • Oturduğum ilçe 30.000 nüfuslu bile değil burda bi diş doktoru var. Villalar yaptırdı, 2 tane çok lüx araba aldı. 1 tane arsa satın alıp bina diktirdi.. Ayrı illegal işlere mi başvurdu 3000 liralarla olacak işler değil imkansız

• Cok hizli dis tasi uretiyorum temizlettikten 1 2 hafta sonra eskisine donuyor ne yapmaliyim ?

Birde uykuda dişlerimi sıkıyorum dislik kullaniyorum bunun cozumu yokmus galiba 20 yasindayim ne zaman gecer 3 yildir var :(

• Hocam diş taşı kırdırsak özel hastanede ne kadara patlar?

• aloha44 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam
    Bu saçma düzende iyi bir bölüm kazanabilmek için çok cabaliyorum.
    Üni sınavında Tıp veya dış hekimliği kazanmak istiyorum.
    Uniyi Kazandıktan sonra Türkiye de kalmak istemiyorum.finlandiya da yada isvecte hekim olmak istiyorum inşallah

• floki20 kullanıcısına yanıt
    senin saçma dediğin sistemin diplomasını ideal olarak gördüğün ülkeler okadar kolay kabul eder mi sence ? etmiyor bir çok ülkede denklik alman gerekir
  • Benım dolgu düştü sonra da dısım curudu su an dısardan sıyah renge dogru hıza ilerlemekte oldugu goruluyor. Ben bunu yerıne porselen diş yaptırsam cekım vs maliyeti ne oluyor
  • Kemikte açılmış bir vida deliği kendisini kapatırmı ?
  • aloha44 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz
    Bu yüzden universitelere kabul mektubu yollayarak eğitimime o ülkede devam etmek istiyorum.
    Yani Türkiye de mezun olursam gidemem

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.