Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en iyi yapılmış kanal tedavisi bile düşük ihtimal de olsa sorun çıkarabilir, illa doktor hatası olacak diye bir durum yok, röntgen çekilip bakılması lazım..
  • Ön dişimin 2 sinde en alttan itibaren saydamlık söz konusu . Ve zaman ilerledikçe ( tabiki uzun bir zaman ) dişimin altı ege bölgesinin haritada gözüken kıyıları gibi girintili çıkıntılı bir hal almaya başladı .

Bunun için ne yapıyorsunuz ? Durdurulabilirmi ? Çözümü varmı ? Şu anda başlangıç aşamasında, yardımcı olursanız dua ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek dişe 600 TL kanal tedavisi ücreti verdim buna ne demeli :)
  • Merhaba,

dün dolgu yaptık azı dişime, doktora sormayı unuttum geçici dolgu mu kalıcı dolgu mu diye. Bunu nasıl ayırt edebiliriz. Bugün de randevum var ama gidemiyorum izin alamadım işyerinden.
  • Hocam pazartesi günü gömülü 20 yaş disimi cektirdim ama Cuma günü olmasına rağmen hala ağzımı acamiyorum. Bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynumda yarım fındık büyüklüğünde küçük bir beze var diş çürüğünden kaynaklı olabilir mi?
  • tutunkolonyasi kullanıcısına yanıt
    yirmilik dişler çok geride, düzgün fırçalanamıyor ve ayrıca o bölgelerde gida retansiyonu oluyor, sebebi bu..

kemik mi diş mi, görmeden kimse bişey diyemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Hayır hocam
    Bu saçma düzende iyi bir bölüm kazanabilmek için çok cabaliyorum.
    Üni sınavında Tıp veya dış hekimliği kazanmak istiyorum.
    Uniyi Kazandıktan sonra Türkiye de kalmak istemiyorum.finlandiya da yada isvecte hekim olmak istiyorum inşallah

valla herkes turk vatandaslıgından cıkmak istiyor. Önu isteyip 40 yasına kadar psioklojık bunalım yasayacagınıza hepımız aramızda ımza toplayıp yenı bir ulke kuralım olsun bitsin
  • ön dişlerinde aralıklar varsa yapabilir, başka sebepleri de olabilir.. önce diş hekimine çözüm bulamazsan kbb uzmanına gitmeni tavsiye ederim..
  • Kanal tedavisi yapıldındişime üzerinede kaplana iki diş yapıldı sürekli olarak arasına yemek giriyor ne yapılabilir buna,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    18 yaşında bahsettiğin sorunun tedavisi ( çok ileri seviyelerdeyse) ameliyatla yapılıyor..

ortodonti uzmanına gidersen seni yönlendirirler..
  • xMassiveStrokex kullanıcısına yanıt
    tek şartı dişlerinin çürüksüz olması, ve düzenli fırçalıyor olman..
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    bi zararı olmazi, ilk 1-2 gün soğuk içtiğinde hassasiyet hissedersin..
  • 20 liği aldırmanın çene eklemindeki soruna çözüm olacağını sanmıyorum.. eklem cerrahisi farklı bir konu..
  • ilhan032 kullanıcısına yanıt
    çürüğün vardır, tedavi ettirince geçer..
  • Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    tuzlu suyla fırçalama, dişlerini yıpratabilir..

listerine öneririm, ama fırçalama yerine geçmemeli kesinlikle..
  • Hocam dolgumuzun düştüğünü nasıl anlarız? 3-4 ay önce dolgu yapılan dişimde soğuk-sıcak birşey içtiğimde çok ağrı oluyor dolgu düşmüş olabilir mi?

Bir de ben ortodontik tedavi gördüm, şuan tedavim bitti sadece plak verdi doktor alt dişlerim için, kokusu ve yapısı(dişlerimi ağrıtıyor) rahatsız ettiği için fazla takmıyorum sıkıntı olur mu ? Dişlerimde gözle görülür bir bozulma olmadı bu plağı takmadığım süreçte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 23 Eylül 2016; 12:38:49 >
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    çözümü çekim, korkucak bişey yok, üst 20 likler kolay olur..
  • lazseyfo kullanıcısına yanıt
    burdan ilaç önermek doğru olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

en iyi yapılmış kanal tedavisi bile düşük ihtimal de olsa sorun çıkarabilir, illa doktor hatası olacak diye bir durum yok, röntgen çekilip bakılması lazım..

Peki bu kanalla ilgili yorumunuz nedir? sağ (sol alt 7 numara) devamlı kökten ağrı geliyor. çene de ağrımaya başladı.

gözüken rontgene göre kökte erime mi var?

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.