Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Diş macunu öner hocam..

Colgate misvak

Sensodine ve ipana da önereceğiniz bişey varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişçi denilmesinden rahatsız oluyor musun hocam? veya tıp doktorları varken sana doktor denilmesi seni pohpohluyor mu? doktor kompleksin var mı? bu üçüne güzel cevap verirsen kızına oy verebilirim hocam
  • okidoki64 kullanıcısına yanıt
    alkollü listerin sürekli kullanılmaz diye biliyorum zararı var, 2 hafta kullanılıp 1 ay mola verilir (alkollü ürünlerde)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

Diş macunu öner hocam..

Colgate misvak

Sensodine ve ipana da önereceğiniz bişey varmı.

ben paradontax kullanıyorum dogal gayet guzel. colgate optik denedım agzımdan deri soyuluyor bellı bır sure sonra asırır flörür var oda gırtlak kanserıne davetıye cıkarıyoru onermem
  • Ağzımda yara var, sinir oluyorum. Kalıcı değil arada oluyor nasıl geçer, bekleyerek geçmesi ayrı bir çözüm ama yemek yerken acıtıyor Bu arada iyi konu olmus ellerinize saglik hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

diş macunu veya fırçasıyla dişlerini beyazlatamazsın..

ayrıca mevcut lekeleri de çıkaramazsın..

yine de bu işlere meraklıysan opalesence diye bir diş macunu var..

bu marka bizim beyazlatma yaparken kullandığımız jellerin markası, onun diş macunu diğerlerine nazaran daha iyi diyebilirim..

Fiyatıda iyidir Allah bilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim dişlerim uçlarından şeffaflaşmaya başladı asitli şeylerde içmiyorum bunun tedavisi var mıdır şeffaf olan yerler yine eskiye döner mi?

• Hangi macunu tavsiye edersiniz, ayrıca bu macunu tavsiye etmek için ne kadar reklam parası aldınız?

(Yanlış anlamayın hocam başkası soracağına ben sorayım dedim )

• kuafaj yapılmış dişin , dolgu ile diş arasında kalan kısımda siyahlaşma var. tam temizlememiş doktor sanıyorum. doğrumudur ?
  • hocam benim üst dişlerde ön kesici dişler var yan kesici dişler yok biraz boşluk var sonra köpek dişleri var böyle karmaşık bir durum yani :) bu konuda ne yapılabilir?
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bir dişim kırıldı. Kırılan bölümün üzerine diş eti gelmiş sanırım zamanla şimdi dolgu olmaz diyor gittiğim doktor implant yapıcaz onu açıp diyor sana gelsem şu damağı yarıp dolgu yaparmısın ?
  • Araştırmacılar diş ipinin bir işe yaramadığını söylediler geçtiğimiz ayda. Siz ne diyorsunuz. Eğer bulabilirsem link atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar sacma bir dusunce. Disci de tipci da hekim oluyor, bir fark yok. Nasil ki ic hastaliklari uzmanina dahiliyeci deniyorsa halk arasinda, dis hekimine disci deniyor, bu kadar basit :)

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Merak ettim, bulursaniz link atin lutfen. Firca dis aralarina tam olarak giremiyor, dis ipiyle bu alanlar rahatca temizlenebiliyor. Boylelikle arayuz curukleri engellenmis oluyor bir bakima :)

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    http://m.gazetevatan.com/dis-ipi-kullanmanin-aslinda-hicbir-yarari-yok--973102-saglik/

Bakınız

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Ben zannetmiyorum, zayif iddaa yaziyor ama sonucta mekanik bir temizlemeden bahsediyoruz. Yani fircanin ulasamadigi bolgelere iple ulasiyoruz :)

• bu dediklerini ben de biliyorum. konuya diş doktoruyum diyerek girdiği için sordum.
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Beyaz bir yara mi? Oyleyse sayet stresli bir yasantiniz varsa yuksek oranda tetikler :)

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkür ederim hocam.

• Anladim ama disciyim yazmasi ciddiyeti bozardi diye dusunuyorum, herkesin kendi karari tabi :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.