merhaba arkadaşlar ben 3 4 sene önce 3 dişime dolgu yaptırdım.birkaç gün önce birisinin yarısı kırıldı ve düştü. birkaç doktora gittim yaptırmak için, diyorlar ki kaplama yapalım.bende karar verdim kaplama yaptıracam ama iki doktor dediki kanal tedavisi yapalım yani sinirleri öldürelim dedi biri de sinirleri öldürmeye gerek yok dişi ne kadar canlı tutarsak o kadar iyi olur dedi. şimdi ben kanal tedavi yaptırmalımıyım daha önce yaptıran arkadaşlar varsa veya bu işten anlayanlar varsa 1 2 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum ve sizin görüşlerinizi almadan yaptırmak istemedim. fiyatlar ise sade kaplama 100 tl , kanal tedavi+kaplama 150 tl fiyatlara hepside aynı dedi normal demi
Kanal tedavisi olmustum doktor kaynaklımıdır yoksa tedavimi öledir hayatımdaki en kötü anlardan biridir ordaki kökle sinirleri almak bildiğin iğneyle sokuyor oraya ucuz gibi geldi bana kaplama hakkında yorum yapamıcağım .
quote:
Orijinalden alıntı: Light99
Kanal tedavisi olmustum doktor kaynaklımıdır yoksa tedavimi öledir hayatımdaki en kötü anlardan biridir ordaki kökle sinirleri almak bildiğin iğneyle sokuyor oraya ucuz gibi geldi bana kaplama hakkında yorum yapamıcağım .
benim kanal tedavisi cok iyi gecti, igne falan olmadim. 30dk once 4 tane aspirin aldirdi doktor. 150 lira bedava.. amerikada 1000 dolardan asagi yapmiyorlar.
Benim geçen hafta pazartesi günü kanal tedavim başladı. Korkutmak asla amacım değil ama ben hayatım boyunca böyle bir ağrı görmedim ( ameliyat olmama rağmen ) eve doğru yürürken gözümü karartıp arabanın önüne atlayasım bile geldi. Bugüne kadar çok fazla dolgu yaptırdım, hatta iğnesiz dolgu bile yaptırdım ama bugünkü yaşadığım acıyı asla unutamam.