Şimdi Ara

diş fırçası ,diş macunu ve muayene bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağızsağlığı haftaları konu başlığında geçiyor ancak çok dikkat çekmemiş Ankara Batıkentte bir diş polikliniğine ağızsağlığı haftaları ücretsiz muayene için gittim gerçekten çok memnun kaldım ücretsiz diye baştansavmıyorlar kaliteli diş fırçası ve de dişmacunu da hediye ediyorlar

• batıkentte nerede acaba bu bahsettiğiniz yer?
  • metro istasyonu yanı kiler marketin üstünde verdikleri kartta doktorların adı geçiyordu ama şu an yanımda değil sonra yazarım önce tereddüt etmeme rağmen iyi ki bir uğramışım diyorum
  • İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz dişçi var mı acaba? Bu olaydan yararlanmak için giden ve memnun kalan. Dişçilerin sadece telefon numaraları ve isimleri yazıyor çünkü tam adresleri yok.
  • izmirde yokmu acaba???
  • Arkadaşlar diş hekimleri listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • Ankarada gidenler var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar şimdi bir liste verilmiş fakay bu doktorlar özel polikliniklerinde mi ücretsiz muayene yapıyorlar.
  • Benim gittiğim özel poliklinik ti.
  • 30 Kasım'a kadarmış haberiniz olsun
  • Anladığım kadarıyla bu doktorlar zaten özel muyanehaneleri olan dişçiler, colgate sponsor olmuş, hem muayene yapıyorlar,hem de muayene sonrası colgate in diş fırçası ve macununu hediye ediyorlar.
    Amaç en azından o listedeki bir dişçiyle tanışmanızı sağlamak,potansiyel bir tedavi sözkonuysa o dişçinin hastası olmanızı sağlamak.

Listede açık adres vermemeleri sıkıntı olmuş, şişlideki dişçileri googledan aratarak adreslerini bulmaya çalıştım, anacaddekini seçtim, açıkçası beleş gittiğim için çok ilgilenmez diye önyargıyla gitmeme rağmen gittiğim dişçi gerçekten çok ilgilendi ve dişlerimin sağlıklı olduğunu belirtip, herhangi bir sorun yaşadığınızda mutlaka bekleriz diyerek diş fırçası ve macununu hediye ederek güleryüzle yolcu etti.
    Bu duruma şaşırmadım desem yalan olur,en azından şu var bu var diye zorla bir tedavi önermemesi önyargımı kırmamı sağladı,bir problem yaşadığımda rahatlıkala tekrar o dişçiyi ararım heralde.

hepsi böyle midir bilmiyorum ama benim gittiğim aşağıdaki tavsiye isteyen arkadaşlara tavsiye ederim,

http://www.doktorsitesi.com/profile/Uzm.-Dr.-Burcu-sAH%DDN/?id=357155&eventss=bilgiler
    (212)2484467

• Benim gitmiş olduğum poliklinik Ankara için tavsiye ederim

http://batikentdis.com/

tel:0 (312) 385 35 95
  • Arkadaşlar merhaba,

Forumu gezerken konuyu farkettim. Ben de dişhekimiyim ve bu kampanya Colgate'in her sene düzenli olarak yaptığı bir kampanya. Önceleri sadece çocukları amaçlıyordu ama daha sonra yetişkinleri de dahil ettiler.

Ben kendim de dişhekimi olarak bu kampanyaya dahilim ve ilk mesajda da belirtildiği gibi amaç biraz daha fazla insanı dişhekimiyle tanıştırmak. Çünkü çoğu insan ağrısı olmadığı zaman sırf cebimden ne kadar para çıkar diye düşündüğünden dişhekimine gitmiyor. Bu kampanyaya katılan dişhekimleri kendi özel muayenehane ve polikliniklerinde ücretsiz olarak veriyorlar bu hizmeti.

Benim önerim bu kampanyaya çekinmeden katılınız. Nerede olursanız olun. Bize bir koli diş fırçası ve macunu geliyor. Her sene de artıyor bu fırçalar, macunlar. En azından fikir alabilirsiniz dişlerinizin durumu hakkında. Aslında periyodik muayene, herkesin mutlaka her 6 ayda bir ya da en geç 1 yılda bir yapması gereken bir uygulama.

Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Bunu sadece 31 Kasım'a kadar olan bi uygulama gibi görmeyin. Biz zaten genel olarak ücretsiz muayene yapmaya çalışıyoruz her zaman.

Saygılarımla

• Güzel fırsat.Ben gecen sene katılmıştım.Muaene güzel geçmişti.Bu yerlerin listesi nette vardır aratırsanız.Gazeteden gordum ben her ilde var dişçilşer.Randevu alıp kontrole gidiyorsunuz
  • up
  • orda batıkentte ali kırkağaç var...

kendisine birkaç dolgu molgu yaptırmışlığım var...

tavsiye ederim işinde 10 numaradır, ayrıca çok da kafa dengi bir insandır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.