Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ DÜŞÜNENLERİN SORULARINA YARDIM EDİYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diş hekimliği 4.sınıf öğrencisiyim.Tercihlerimi yaparken bu siteden çok faydalandım, şimdi ben de size yararlı olmaya çalışıyorum.sorduğunuz soruları en içtenlikle cevaplayacağım.şimdiden tercih döneminde başarılarr :)

• Simdi benim disci fobim var yazarsam alisabilirmiyim yoksa uzakmi durayim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elcyumm E kullanıcısına yanıt
    zaten ilk girişte hemen hemen herkesin fobisi var :) ama koltukta sen oturmadığın için pek problem olmuyor, kendimden biliyorum.

Bir de artık diş hekimi demeye başla dişçi demeyi bırak bence :Dd
  • Özel de iş imkanları nasıl ?
  • Özelde çalışma imkanları çok geniş bence.Çıkar çıkmaz biraz çevren varsa hemen kliniğini açıp başlayabilirsin.Bu birazda senin sosyalliğine ve çevrene bağlı.
    Ayrıca bazen hazır klinikler açılıyor ve seni diş hekimi olarak çalıştırmak istiyorlar.Bunların çalışma standartları ve maaşları biraz daha düşük olsa da bu da bir seçenek tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlnbs -- 8 Temmuz 2016; 22:53:09 >
  • Merhaba ben bu sene liseyi bitirdim. Diş hekimliği düşünüyorum.
    Siz hangi üniversitede okuyosunuz?
    Ben baya araştırdım diş hekimliğini. Diş hekiminin yanına da gittim görüştüm. Benim aklıma takılan şu : devlet üniversitelerinde hocalar kafalarına göre mi not veriyolar ? Yani gereksiz yere zorlama , gıcıklık mı yapıyolar ? Yani benim kafamda böyle düşünceler oluştu forumlardan okuduklarımdan dolayı. Devlet ünîversiteleri ile özeller arasında diş hekimliği okumanın farkları neler sizce ? Yani özelde okumak daha rahat mı acaba ? Hem imkanları da daha geniş olur diye düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler :)

• fatih g. F kullanıcısına yanıt
    Ben Selçuk Üni.deyim.Şöyle söyleyeyim bizim fakültede ciddi anlamda düşünürsek öyle gıcıklık olsun diye zorlamak diye bir şey pek yok.Tabii ki her diş hek. fakültesinde olduğu gibi benim fakültemde biraz zor.Ama senin bahsettiğin gibi bir kasti durum yok.
    Şundan bahsedeyim, bazı ünilerde arkadaşlarımla görüşüyorum ve gerçekten kasti bir durum olabileceği ortaya çıkıyor.Yani seçtiğin üniye göre hocaların durumları değişebiliyor.İstersen kafandaki ünileri bana pm'den yazarsan sana daha ayrıntılı bilgi verebilirim bu konuda.
    Özel ünilere gelince tabi imkanları çok geniş olanlar var.Ama fiyatı düşünce normal olarak imkanları azalan da var.Burda seçim yine sende.Bence köklü bir üniversitede okumak, özelde okumaktan eğitim açısından daha iyi.Ama iş imkanlarına gelince özel ünilerin kendi hastaneleri oluyor, onlarda çalışmak tabii ki daha iyi bir seçenek olabilir.

Şimdiden iyi bir tercih dönemi dilerim.Umarım seçtiklerin seni mutlu eder.Başka soruların varsa pm'ye beklerim her zaman :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruları olanlar için up

• Up

• Sonuçlar hayırlı olsun arkadaşlar, Şu an Selçuk Diş 5. sınıf öğrencisiyim.Eğer diş hekimliği konusunda ya da Selçuk Üniversitesi hakkında merak ettikleri olan arkadaşlar varsa elimden geldiğince yardımcı olacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.