Şimdi Ara

Dış Hemoroidim var soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@edit: Bu da bilimsel konumhttp://forum.donanimhaber.com/m_81099070/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trill Sammy -- 12 Eylül 2013; 1:20:52 >

• o ne ?
  • Dış hemoroid ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı diş demek cahil cahil konuşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Dış hemoroid ne demek?

makat bölgesindeki şişlik en kısa tanımıyla
  • Yere düşen mokları napıyosunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • no ss..
    neyse vazgeçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No ss no güven
  • dışkıda çizgi halinde iz kalıyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Yere düşen mokları napıyosunuz?

hemoroidli insandan yere mok mu düşüyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Evet

Tutmak istedigin halde gaz kaciriyor musun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışkımı kontrol etmedim, ayrıca benimki küçük olduğu için çıkmaz diye düşünüyorum.

Evlad-ı Osmanlı; Hayır yok öyle bişey ama ben gazımı tutmam merak etme
  • bilirsin joe,buralarda bi söz vardır no ss no güven joe.ayrıca banlanırım diyorsan pm de kabulümdür.
  • Willy Willie kullanıcısına yanıt
    attım dostum ilki doktordan önce ikincisi doktor krem sürdükten sınra kremli hali.
  • Ne zamanları acı veriyor totonun üstüne rahatça oturamadığın ani hareket ettiğin zamanlarda ağrı sızı vs. oluyor mu?
  • allah şifa vesin hocam kötüymüş hakikaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerintakimi

Ne zamanları acı veriyor totonun üstüne rahatça oturamadığın ani hareket ettiğin zamanlarda ağrı sızı vs. oluyor mu?

Mesela ıkınıp bıraktığın zaman orda acısını hissediyorsun, tabi benimki küçük olduğu için çok abartılı ağrımıyor. Ayrıca totomun üstüne ne kadar oturursam o bana büyümüş hüseyin (artık ölene kadar benimle olacağı için isim taktım ) olarak geri döneceği için totomun üstüne oturmuyorum. Son olarak ani hareketler yaparsam biraz ağrıyor.
  • quote:

quote:

Ne zamanları acı veriyor totonun üstüne rahatça oturamadığın ani hareket ettiğin zamanlarda ağrı sızı vs. oluyor mu?

Mesela ıkınıp bıraktığın zaman orda acısını hissediyorsun, tabi benimki küçük olduğu için çok abartılı ağrımıyor. Ayrıca totomun üstüne ne kadar oturursam o bana büyümüş hüseyin (artık ölene kadar benimle olacağı için isim taktım ) olarak geri döneceği için totomun üstüne oturmuyorum. Son olarak ani hareketler yaparsam biraz ağrıyor.

Off kötüymüş ya peki yan mı oturuyorsun nasıl oturuyorsun hocam yok mu bu meretin şifası çaresi ilacı merhemi bişeysi sen anlatınca benim içim darlandı valla Allah kolaylık versin sana

• quote:

quote:

quote:

Off kötüymüş ya peki yan mı oturuyorsun nasıl oturuyorsun hocam yok mu bu meretin şifası çaresi ilacı merhemi bişeysi sen anlatınca benim içim darlandı valla Allah kolaylık versin sana

Yan oturuyorum, sırtımı yastığa verip bacakları uzatıyorum. Popom nasıl değmezse öyle. Doktorun dediğine göre günde zorunlu olmadıkça hani ortalama bi en fazla 15 dakika oturabilirmişim. Bunun şifası şöyle eğer çok büyürse ameliyatla alınacak yada erken tedavi ile büyümesi engellenecek. Yani yok edilmiyor küçükken engelleniyor. Yok gibi yaşıyorsun ama aslında var. Onun için hüseyin diyorum artık benim tek can yoldaşım.

• al içeri ayıp olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.