Şimdi Ara

Diş Mekan Access Pointer : Everest EWifi EAP 300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben dis mekan access pointer almak istiyorum ve Everest EWifi EAP300 de karar kildim. Ayrica TP-Link CPE210 dusundum ama bazi sikayetleri okuyunca Evereste karar verdim. Benim 2 sorum olacak
    1- Ben interneti babamin evinden alacagim.Evler koyde. Arada 220 metrelik bir mesafe var evler arasinda ama evler arasinda ayrica birde agil (ahir) var. Bu access pointer bu mesafeyi agila ragmen gorur diye dusunuyorum. Ne dersiniz ?
    2- Everest kalin duvarlardan bile sinyal alabilmesiyle ovunuyor. Acaba dis mekan olmasina ragmen evin camindan babamin evine dogru ayarlasam, yani araya cam da girmis olacak. Bu durum nasil etkiler ? Bunu sormamin sebebi, duvari delmek istemiyorum ama olmuyorsa mecburen delecegiz kabloyu gecirmek icin
    3- Youtube de kurulum videolarini izledigimde hep PC/laptop uzerinden ethernet kablosuyla kurulum yapmislar. Ben su kismi tam anlamadim :
    - Bu access pointerden kabloyla direkt pc/laptop den baglanabilir miyim ?
    - PC/laptop yerine kabloya modem baglarsam eve wireless verebilirim degil mi ?
    - Bu soru sacma olacak gibi ama Everesrtin videolarinda kablosuz baglantida sagladigi icin soruyorum. Bu access pointerden direkt kablosuz gibi (tek cihaz kurulumuyla) telefondan felan baglanamam degil mi ? Mutlak bir wireless modem alip baglamam lazim degil mi ?

Herkese cevaplari icin simdiden tesekkurler
    Serap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.