Şimdi Ara

diş tedavisi ücretleri nedir? süreç nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu dişle ilgili terimlerden anlamıyorum üstelik internette de sadece fiyat listeleri var anlayamadım bi türlü.

Arka azı dişlerim 5-6 tanesi çürük ön dişlerim çok hafif solgun transparan gibi görünüyor.Tahminen tedavi ne kadar olur sizce? Yakın zamanda tedavi olan var mı? İstanbul anadolu yakasındayım.

Bir de hazır askerlik yaklaşıyor dişimi bahane edip erteletmem mümkün mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha yeni 4 aylık bi tedavi geçirdim arızalı dişlerin hepsini yaptırdım. Tedavi masrafının bi ortalaması yok. Ödeyeceğin para tamamen dişinin durumuna ve gittiğin doktorun söyleceği ücrete bağlı. Dişine dolgu, kanal, kaplama veya implant yapacağım diyebilir. Gerçekte hangisinin gerektiğini biz bilemeyeceğimiz için birkaç yerden fiyat almakta fayda var. Ayrıca askere gitmeden önce sağlık işlerini halletmeni öneririm çünkü orda bu tür şeyler için izin almak herzaman kolay olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece dolgu yapsa 20 bin tutar en az

Tarifeye göre öyle diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gittiğim özelde 1 dolgu 3k idi. çürüğün durumuna göre dolgu yapılır, çürük ilerlememişse dolgu yapmazlar. ayrıca siyah olması çürük olduğu anlamına da gelmiyor özellikle azı dişleri için, renk değişimi olmuş olabilir sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.