|
20 lik diş çekimi devletde mi özelde mi yapılmalı
-
-
emin ol diş çekimi heryerde aynı fakat devlette biraz daha hor davranıyorlar kibarlik arıyorsan özel
ama devlette çekilicekse çekiyor hem devlet daha tecrübeli günde bir sürü hastaya bakıyorlar
-
20 lik diş, sanırsam rahat çekiliyor. Devlette de olabilir.
-
Yok hocam, bazen 5. Sınıf staj yapanlar çekiyor, sorun çıkınca uzman geliyor.
Ama diş çekimi, sanırım çok da zor bir şey değil. Çekerken kırılma mırılma oluyormuş ama o da halledilir her halde.
-
özel kaça patlar hocam
-
ne kadar adi şerefsiz diş doktor varsa devlete doluşmuş; insan suratına bakmaz, baştan savma muayene eder, sanırsın ki beleşe babasının hayrına yapıp 5 kuruş almıyor.. işini doğru düzgün yapmaz, ay başı maaşını tıkır tıkır alır. Kaybedilen dişin yerine yenisi çıkmayacağına göre bir daha asla elde edemeyeceğiniz dişlerinizi devletin şerefsiz diş doktorlarına teslim etmeyiniz ( tabii ki aralarında şerefli olanları var, onlar hariç)...
şikayetvar sitesinden istediğiniz ilçenin ağız ve diş sağlığı merkezleri için yapılmış şikayetleri okuyun. ağzımda bir sürü çürük varmış, adi şerefsiz o kadar kıdemli doktor olmasına rağmen tek bir çürüğün var bile demedi, direkt gönderdi...
özel de yok mu? tabii ki vardır, özelde de devlette de adam gibi adam olanı bulcaksın; bu da bizzat doktoru tecrübe etmiş hastasının tavsiyesiyle olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Haziran 2023; 16:34:31 > -
valla hocam 18 yaşımda ilçe devlet hastanesine gittim dişimi çektiriğp çıktım öyle leş yermiş çok pişman olmuştum, özele gittiğimde diş fobim gitti iyi hoş
şehir hastanalerine gitsem sıkıntı olur mu orası güven veriyor gibi ama bilemedim
-
İmkanın varsa kesinlikle özel. Ben şuan eşim için özel bir polikliniğe gidiyorum devlette ki gibi değil. Diş acısı başka bir ağrıya benzemez. -
700-800 çıkart gözden
-
iyi bari 2-3bin felan bekliyordum
-
o söyledigin paraya 3.500 tl ye implant takıyorlar :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X