Şimdi Ara

Diş Ve Agız Sağlıgıyla Soruları Cevaplıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandıgınız fırça orta sertlikte olsun
    Fırçanın kılları aynı seviyede olmasın yani 3 5 liralık fırçalar almayın 20 30 liralık fırçalarda almayın
    Listerine tarzı şeyleri hergün kullanmayın
    Eksik Dişiniz varsa köprü yaptırmayı düşünmeyin
    Aklıma gelen bunlar

Soruları alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 26 Aralık 2019; 22:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dişlerin önünde oluşan sarılıklar (sigaradan dolayı) karbonatla çıkarabiliyorum ancak daha başka çözümü var mıdır ?
  • majezik spreyin bi zararı var mı?

• "Listerine tarzı şeyleri hergün kullanmayın" neden hocam?
  • sabah ağızda oluşan meşhur pok tadı nasıl çözülür ? bir de dillerde beyaz beyaz pamukcuk tarzı şeyler neden olur ?
  • Ağız ve Diş Sağlığı olmasın?

• İriKıyım kullanıcısına yanıt
    Sigara lekesi üst dişlerin arkasında olur . Ön yüzler yemek çaydan kaynaklanır . Evde geçirebilcek çözümü yok .Aşındırıcılı macunlar biraz etkili olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Agız mikroflorasını bozuyor yararlı bakterileride öldürüyor . Ilerki yaşlarda enfektif endokartid , romatoid artid rahatsızligı oluşma ihtimali yüksek

• Dislerimizin ic tarafinda olusan lekelerden nasıl kurtulabiliriz? Dis fircasi ile lekeleri gideremiyorum sahsen. Firca her yere ulasmiyor cunku. Alt ve ust dislerimin ic tarafi lekeli mesela. Görüyorum ama temizleyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

Agız mikroflorasını bozuyor yararlı bakterileride öldürüyor . Ilerki yaşlarda enfektif endokartid , romatoid artid rahatsızligı oluşma ihtimali yüksek
    Kaç günde bir kullanmak lazım hocam o zaman.Her gün kullanıyordum 6 aydır.Bırakayım o zaman
  • Hocam iyi ki bilgilendirdiniz. Her yemek sonrası mavi gargara kullanıyodum artık azaltırım.

• 2 sene diş teli kullandım
    tedavi sonrası verilen plakları pek sık takmıyorum,şuan plakları taktıgım zaman çok sıkıyor,olmuyor gibi
    doktor uymuyorsa hiç gelme,bakmayız dedi,zoruma gitti
    elektrikli braun diş fırçası kullanıyorum,zararı var mı?
  • Floru bol dis macunlarinin sakincalari neler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    o plaklar dislerinin yerini koruyor . tedavi hemen sonrasi oturan plaklar şuan oturmuyorsa .orta hattın kaydı büyük ihtimalle ilerde tme rahatsızlıkların olacak

• Türkiyede macundaki flor oranı sabittir 1450 ppmdir . Çocuklar sürekli yutarsa sorun olur yetişkinlerde zararı yok florlu macunun

• Dişlerime dikkat etmeme rağmen çene cerrahisine bile işim düştü, ağzımda her çeşitten sorun oldu ve şu an bir dişimde zirkonyum kuron var. Yaş 27.

Bu nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 26 Aralık 2019; 23:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Dislerimizin ic tarafinda olusan lekelerden nasıl kurtulabiliriz? Dis fircasi ile lekeleri gideremiyorum sahsen. Firca her yere ulasmiyor cunku. Alt ve ust dislerimin ic tarafi lekeli mesela. Görüyorum ama temizleyemiyorum.
    https://store.donanimhaber.com/dc/37/28/dc37286b043b8590823c1d59e03fc20f.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:5:48 >
  • Hocam dişimi düzenli fırçayamıyorum çünkü dişimi her fırçaladığımda ciddi şekilde kanıyor hem diş fırçası hemde macun hassas dişler için yinede kanıyor fırçalarken kanamaması için ne yapmam lazım yada hangi ilacı almam lazım

• Dişimde hafif siyahlar var çürük mü oluyor yaş 26 , dolgu gerektirir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yere düşen dişleri ne yapıyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.