Şimdi Ara

DİŞ VS MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam dostlar bugün iskenderun demirçeliği gezmeye gittim mühendis bir tanıdığımla konuştum çalışma şartları vs gördüm ve dedim ki böyle mühendisliğin amk ben ne bilim mühendislerin böyle yerlerde sürüneceğine demirçelik üstelik özel bir yer özel böyleyse devleti düşünemiyorum bir tane masa veriyorlar önüne de pc sabah 8 akşam 6 çalışıyorsun sabahtan akşama kadar modelleme yapıyorlar.Hal böyle olunca ben kendi sıralamamın çevresine bakmaya başladım(25.536) diş geliyor bir sürü dademin de babam dişçi dostlarını vs aradı herkes gözü kapalı yazsın demiş şimdi size soruyorum diş vs müh hangisi alır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Diş alır ama insanların ağız kokusunu çekmek zorunda kalabilirsin hocam . Her şeyden önemlisi kendini ne kadar geliştirdiğin

• UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dis yazar gecerdim ben.

• Mühendislik hangi mühendislik? Bir sürü alan var. Hangi okul ayrıca? Para olarak bakarsan mesela iyi bilgisayar mühendisi adam, dişçiyi tokatlar(GENEL). İkiside ortalamaysa birbirlerine yakın alırlar. İkiside kötüyse dişçi tokatlar.

• elma, armut.. hocam dise ilgin varsa gel ama muhendislikle ilgili en ufak bi benzerlik yok. matematik ve fizikle vedalas.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynı karşılaştırmayı yapıyorum kafada hep :s bana da herkes diş yaz diyor ama yapamazsam diye korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hukuk vs diş hekimliği
    3 yıl önce açıldı
    Tıp ve Diş Hekimliği
    14 yıl önce açıldı
    TIP vs DİŞ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten özel sektör daha zor,canını çıkarmadan o parayı kimse vermez sana.Hangisini daha çok seveceğini düşünüyorsan ona git bence,diş hekimliği de kolay bir iş değil.

• terk etti mutluluk seneler önce, yaşamak hakkımdı

yaşamak hakkımdı şöyle gönlümce

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

şu an halinden memnun musun kral

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

staj bulursam savunma sanayisinde memnunum gibi

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Bulamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809A90DA3

Bulamazsın

bulucam merak etme bu dönem için baykara kabul aldım italyadayım diye yapamadım

• mühendislikte kaçıncı sınıftasın son senense bence mühendisligi bitir diplomanı al dişi boşver derim ama dişe ilgin varsa saglık alanına onu bilemem yeni mezun dişci de ilk 2-3 yıl iyi paralar almıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.