< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DİŞ VS MÜHENDİSLİK

-
-
Diş alır ama insanların ağız kokusunu çekmek zorunda kalabilirsin hocam . Her şeyden önemlisi kendini ne kadar geliştirdiğin
-
UP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dis yazar gecerdim ben.
-
Mühendislik hangi mühendislik? Bir sürü alan var. Hangi okul ayrıca? Para olarak bakarsan mesela iyi bilgisayar mühendisi adam, dişçiyi tokatlar(GENEL). İkiside ortalamaysa birbirlerine yakın alırlar. İkiside kötüyse dişçi tokatlar.
-
elma, armut.. hocam dise ilgin varsa gel ama muhendislikle ilgili en ufak bi benzerlik yok. matematik ve fizikle vedalas.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı karşılaştırmayı yapıyorum kafada hep :s bana da herkes diş yaz diyor ama yapamazsam diye korkuyorum
-
Zaten özel sektör daha zor,canını çıkarmadan o parayı kimse vermez sana.Hangisini daha çok seveceğini düşünüyorsan ona git bence,diş hekimliği de kolay bir iş değil.
-
terk etti mutluluk seneler önce, yaşamak hakkımdı
yaşamak hakkımdı şöyle gönlümce
-
şu an halinden memnun musun kral
-
staj bulursam savunma sanayisinde memnunum gibi
-
Bulamazsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-809A90DA3Bulamazsın
bulucam merak etme bu dönem için baykara kabul aldım italyadayım diye yapamadım
-
mühendislikte kaçıncı sınıftasın son senense bence mühendisligi bitir diplomanı al dişi boşver derim ama dişe ilgin varsa saglık alanına onu bilemem yeni mezun dişci de ilk 2-3 yıl iyi paralar almıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X