Şimdi Ara

Dişçilerden korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkça söylediğim gibi tırsıyorum Her ne kadar yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan sonra dişlerimi güzelce fırçalasamda hala sorun var. Ne yaptıysam bi türlü kurtulamadım. Şimdiye kadar kaç dolgu yaptırdım bilmiyorum. Ama hala korkuyorum.

Bu sefer bu durumun gündeme gelmesinin sebebiyse çok daha sıkıntılı. Önceden ön iki dişimin arasında çürük vardı. Buraya doktorun tavsiyesiyle ışın dolgusu yapmıştık. Aradan geçen 2 senenin ardından tekrardan kararma var iki dişin arasında. Buda yetmez gibi alt çenemin sol taraftaki dişlerimin nerdeyse hepsinde sorun var.
    sol alttaki 20 lik dişim tamamen kırılıp çürüdü diyebilirim. Yanındaki dolgulu dişim sağlam bi tarafından çat diye çatladı. Ne çürük var ne başka bişer. Ama dolgunun yan tarafından kırıldı gitti. Onun yanındaki diş benden beklenmicek derecede sapasağlam. Ama yine sol tarafta bulunan köpekdişimin içi oyuldu gitti. Kırık olan dişim ve köpek dişime sürekli dilim deyiyo. Bundan zevk alıyorum hatta . Ara sıra kesiyo filan saçma bi durum yani. Annemde tutturmuş beni dişçiye görtür diyo. Biliyorum gidince bende göstericem ama. Yapıcağı şeylerden tırsıyorum. Diş kokusundan hele nefret ederim.

Garip bi durumda şuki. Alt çenemde diş sorunum olmasına rağmen üst çenemte tekbi sorunlu bi diş bile olmadı şimdiyekadar.

Şimdi olan tecrübelerinize dayanarak sizce dişlerime ne yapmayı önerecektir dişçi. Ne kadar tutar ve kaç günde tamamlanır yaklaşık olarak söylerseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.