Şimdi Ara

MEZUNA KALMAKTAN KORKMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
35
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler durum başlıktaki gibi. Benim gibi ilk sene hedefini gerceklestiremeyip 2.seneye birakanlara yardım etmek için geldim foruma. İlk sene girenlerde gelebilir. Soruları alabilirim
    2014 lys sonucumhttp://i.hizliresim.com/B0OP4V.jpg
    2015 lys sonucumhttp://i.hizliresim.com/7bBgga.jpg
    2014 ygs sonucumhttp://i.hizliresim.com/aDn3rg.jpg
    2015 ygs sonucumhttp://i.hizliresim.com/oZd3MQ.jpg
    Çok mesaj geldi.en iyisi verebilecegim tavsiyeleri başlıca yazıyorum buraya.

Genel olarak diyeceklerim şunlar
    Öncelikle zor bir yıl bunu bilmelisin. Stresi daha fazla. Ama artı yanları daha çok. Daha çok vaktin oluyor. Çalışmaya vaktin daha çok oluyor. Dinlenmeye kendine vakit ayırmaya zaman bulabiliyorsun. Ben kendimi hep şöyle motive ettim. Geçen sene 26 bindim. Yazmayı düşündüğüm bölümler vardı tabi eczacılık olsun başka yerler olsun. Dedimki kendime yine aynı sıralamayı yapsam giderim yine oraya ne kaybederimki ? Strese girdiğim zamanlarda kendime böyle diyordum. Kaybedecegim sadece bir yıl olur ama bir omur yanında hiçbirşey bu. Öncelikle istemelisin azimli olmalısın . ders calismadigin gün pişman olmalısın . kendine hedef koy mesela . senin çok istedigin bi bölümü dusun . seneye kendini orda hayal et. Ailenin seninle nasıl gurur duyduğunu düşün. Arkadaşlarinin sana şaşırıp tebrik ettiğini falan motive eder bu. Kendini çok kasma. Stresi aza indirmeye çalış . nasil olsa bir alt yapın var geçen seneden. Ders konusunda ben yazın çalışmadım . eylülde başladım su sıralar yani başlama yanlar için geç degil. . a. Çünkü sene içinde bikacagin bol bol zamanın olacak ama buna değecek emin ol. Ben eylül ayında ygs matematik karekök sorubankasini bitirdim. Gerçekten güzel bi kitap zaten mat1 az çok bildiğim için yetti. O bittikten sonra deneme çözmeye başladım . internette zaman denemelerinin pdflerini buldum. Ve aldığım 2-3 fasikül denemeyi çözdüm yıl içinde . fen adına lys fen başladım . özellikle kimyada ygs fen çok basit olduğundan lys kimya başladım . ocak ayına kadar elektro kimyaya kadar bitirdim. Organigi ygsden sonraya attım.Organik çok ezber çünkü . calissam bile unuturdum. Yani denen o ki ygs fen olarak ayrı çok çalışmadım bazı kısımlar hariç . lys fen çalıştım . fizikte de öyle . dersleri iyi dinledim. Ve sevdiğim bi fizikçi vardı bizim dershanede. Çok iyidir dersi anlamamı sağladı. Ama kitaptan düzgün bi çalışmayla halledilir. Ders çalışırken fen derslerinde hep not tuttum . akılda kalıcı oluyor bence. Fizikte biyolojide hem tekrar içinde güzel .denemelisin bence. Mat2 de ygsye kadar integral hariç bitirdim. Karekök lys sorubankasini çözdüm . ygsden sonra ilk iş integrali bitirdim. Nisana kadar bitmişti . sonra paso deneme cozdum . dengenin matematik geometri fizik kimya biyoloji mutlaka almalısın . kaliteli baya. Geometrim çok kotuydu . konuları basitçe baktım . sonra deneme cozdum . başta kötü oluyor ama zamanla duzeliyor. Dengenin geometri zor ama çözümleri var internette . çözümleri güzel . ona baktım. Lysye kadar soru bankası çözmekle uğraşmadım. Konu tekrarı + deneme gittim. Denemeyi çözdükten sonra internetten çözümünü özledim olmayanida dersane hocaları ma sordum. Bunu ihmal etme . cozemedigin soruları makasla kes mesela . biriktir git müsait olduğunda cozdur hocalarına. Çünkü o soruyu cözdürmezsen öylece kalır gider. Aynı tarz bi sorunun sınavda geldiğini düşün yine yapamazsın. En büyük 2 tavsiyem bol bol deneme çözün. Ve çözemedeginiz tüm soruları birine cözdürüp anlayin o tarz soruyu. Herkese başarılar herkesin gönlünce olsun herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezuntimur -- 20 Temmuz 2016; 12:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçtan kaldın?

• mezuntimur kullanıcısına yanıt
    Bitirdiğin kaynakları ders ders yazarmısın

• Suan nerdesin

• hocam ss atsan da netleri gorsek

• Sıralamaların kaçtı 1. Ve 2. Sene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaburak

Kaçtan kaldın?

Mf3 26k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Suan nerdesin

Çapa tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverdevil21

Sıralamaların kaçtı 1. Ve 2. Sene

2014 ygs2 37 k mf3 26k
    2014 ygs2 5.5k mf3 1900

• quote:

Orijinalden alıntı: sudamla552

Hocam ygs ve lys mat icin cözdüğün kaynak ve denemeler neler

YGS lys karekök cözdüm soru bankası olarak. Bitirdim ikisini sonrada deneme cözdüm hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

hocam ss atsan da netleri gorsek

https://hizliresim.com/vLa5mA buraya atamadim hata verdi buyur kardeşim

• mezuntimur kullanıcısına yanıt
    hocam calisma saatleriniz nelerdi yani kac saat calisuyordunuz gunluk ve istikrarli yaptiniz mi ? ne zaman ara verdiniz hangi tarihte basladiniz?

• Ygs sonuçlarinide atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Bitirdiğin kaynakları ders ders yazarmısın

YGS mat karekök cozdum.
    YGS-Lys fizik olarak fem palme ekstrem çözdüm
    Lys kimya olarak palme final cozdum.
    Lys biyolojide karekök finalin soru bankasi.
    Geometride çok bişey cozmedim. Deneme cozdum sadece .
    Lys Matta karekök bitirdim. Esende iyiydi aldım ama fazla Çözemedim. Onun yerine deneme cozdum ygsden sonra.
    YGS adına doru bankasından ziyade deneme cozdum. Çünkü işin püf noktası deneme çözmek. Ama genelde bölüm denemesi olarak cozdum . sene başından sınava kadar çözmeye gayret ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: siriyus

hocam calisma saatleriniz nelerdi yani kac saat calisuyordunuz gunluk ve istikrarli yaptiniz mi ? ne zaman ara verdiniz hangi tarihte basladiniz?

Eylül 1 de başladım dostum. Çalışma saatim yoktu benim. Programa uyamiyordum. Yaptığım şey kendimi iyi hissettigimde bugün su derslerden su konulara çalışayım diyodum. O derslerde kafama hangisi eserse oyle oluyordu. Saatleri falan fazla takmiyodum. Ne zaman sikilirsam bitakiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstad ama küstah

Ygs sonuçlarinide atsana

Konuya eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntimur

quote:

deneme olarak piyasayi tumden taradim diyebilir misin
    hani test kitabi cozer gibi bolum denemesi cozmek kadt ettigin bu mu hocam ?

• ygs-lys derslere göre taktik verebilir misin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mezuntimur

quote:

deneme olarak piyasayi tumden taradim diyebilir misin
    hani test kitabi cozer gibi bolum denemesi cozmek kadt ettigin bu mu hocam ?

Tümden diyemem ama ygsde fazla konu olmadığı için zaten geçen seneden temel olduğu için deneme çözdüm. Mesela palme ygs mat ve fen denemesi aldım. Sure tutup ikisini çözdüm. Tüm deneme çözmek çok sure yediği için. Zaten sosyal ve türkçe bi facia. Pek onemsemedim o dersleri. Gerçi yine bu kadar kötü yapmiyordum ama sınav ani farklı oldu yetismedi

• quote:

Orijinalden alıntı: sudamla552

Hocam dersaneye gittiniz mi ya da özel ders aldınız mı

Dersaneye gittim özel ders almadim hiç

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.