Şimdi Ara

Discovery hakkinda sorusu olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon hakkında sormak istediginiz soru varmi arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben elimdeki Xperia P'yi satıp General Mobile Discovery almak istiyorum. Sizce değer mi ? Xperia p'den sinyal ve şarj problemi yüzünden iyice soğudum.
  • Xperia p yi kuzenim kullaniyordu oda mennun deildi bence general mobile discovery almalisin oneririm

• General Mobile Discovery 16GB telefonumda bir tek e posta adresı kullanabılıyorum...gmail olarak zaten baska hesapta ıstıyor..exchange hesabı yada outlulook hesabı nasıl kullanabılırım..yada bırden fazla email kullanabılırmıyım...yardımlarınızı beklıyorum
  • SELIMBEY kullanıcısına yanıt
    İYİ GÜNLER SELİMBEY BU KONUDA SİZE YARDIMCI OLAMIYACAĞIM ÇÜNKÜ BEN E POSTA KISMINDAN KENDİ HOTMAİL HESABIMA GİRİYORUM AMA 2 TANE E POSTAYA NASIL GİRİLİR BİLEMİYORUM.
  • Bende bu konu altından olduğunca yardımcı olmaya çalışırım telefonun 16GB Lık modeli dün elime ulaştı
  • 16gb lık modelini al kullan batarya iyi gidiyor süreklı tık tık oynamama ragman 1 güne yakın gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonda acaba ölü pixel sorunu varmı? Ve bu telefon mu yoksa xperia L mi?
  • 16 Gbliklerde ölü pixel var mı?telefonun şarj soket girişi bozuluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

16 Gbliklerde ölü pixel var mı?telefonun şarj soket girişi bozuluyor mu?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
  • Öncelikle merhaba :) General Mobile Discovery hakkında bir sıkıntım var.

Bende müzik çalarda sorun çıktı ama şöyle. [Cevaplarsanız teşekkürler.]

Bir kaç tane müziği seçip beğeniyorum. [Hitlere gönderiyorum]
    Sonra oradan bir müziği taşıdığımda aynı anda hem taşıyacağım müzik hemde taşıyacağım müziğin üstündeki veya altındaki diğer şarkı da taşıyacağım şarkıyla birlikte taşınıyor.

Yani anlatmak istediğim, taşıyacağım şarkıyla birlikte (sürükleyip diğer şarkının üstüne koyacağım) altındaki veya üstündeki şarkıda sürükleyeceğim şarkıyla birlikte geliyor.

Nasıl düzeltilebilir bu ya ? Ancak gelen diğer şarkıyı silip tekrar hitlere aldığımda düzeliyo.

Aynı soruyu yaşayanlar var mı? Varsa yardım edin. Şimdiden teşekkürler :)
  • Hocam iyi günler bende para biriktirdim öğrenciyim ve discovery alacak kadar param var ve paramın boşa gitmesini istemiyorum . Telefona bu forumda herkes iyi diyor fakat çok fazla şikayet olduğunuda görüyorum başka yerlerde örneğinhttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/2056 o yüzden çok korkuyorum sizce almalımıyım ?
  • Teli ilk aldigimda kontorlu hattimla internete girdim, bu sure zarfında çekim gücünü gösteren çubuklar mavi renkti ancak faturali hattima net paketi alip kullanmaya başlayınca bu çubuklar birden kirmizi oldu ve halada kirmizi, telpayi arayip nedenini sordum onlarda telefon güncelleme istiyordur dediler ama tele ggüncellemek istedidigimde son sürümyyüklü diyor, sebebi nedir acaba ?

• Teli ilk aldigimda kontorlu hattimla internete girdim, bu sure zarfında çekim gücünü gösteren çubuklar mavi renkti ancak faturali hattima net paketi alip kullanmaya başlayınca bu çubuklar birden kirmizi oldu ve halada kirmizi, telpayi arayip nedenini sordum onlarda telefon güncelleme istiyordur dediler ama tele ggüncellemek istedidigimde son sürümyyüklü diyor, sebebi nedir acaba ?

• RamazanDogukan kullanıcısına yanıt
    ben aldım ve kullanıyorum çok da memnunum ilk başta şarj sıkıntım olsada şimdi hiçbir sorun kalmadı zamanla düzeldi bence al derim o şikayetlerin hiçbirini yaşamadım görmedim ama alıcaksan da internetten alma sıkıntılı çıkanlar genelde internetten alanlarda
  • benim telefonla birlikte toplam 4 tane discovery gördüm kontrol ettim ama hiç ölü piksele rastlamadım paran varsa xperia al kardeş benim param az olduğu için tercih ettim ama gerçektende f/P ürünü bi telefon
  • 4EvaMaSTeR kullanıcısına yanıt
    16 lık olanını görmedim ama bildiğim kadarıyla discoverynin bazı telefonlarında şarj soketi bozuk olabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrozn

Teli ilk aldigimda kontorlu hattimla internete girdim, bu sure zarfında çekim gücünü gösteren çubuklar mavi renkti ancak faturali hattima net paketi alip kullanmaya başlayınca bu çubuklar birden kirmizi oldu ve halada kirmizi, telpayi arayip nedenini sordum onlarda telefon güncelleme istiyordur dediler ama tele ggüncellemek istedidigimde son sürümyyüklü diyor, sebebi nedir acaba ?

arkadaşa yardımcı olabilecek başka kullanıcı varsa yanıtlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetberke015

ben aldım ve kullanıyorum çok da memnunum ilk başta şarj sıkıntım olsada şimdi hiçbir sorun kalmadı zamanla düzeldi bence al derim o şikayetlerin hiçbirini yaşamadım görmedim ama alıcaksan da internetten alma sıkıntılı çıkanlar genelde internetten alanlarda

Şarj sıkıntısı bende de olursa ne yapmalıyım hocam yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Dayanıklılık hakkında ne düşünüyorsun??

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.