Şimdi Ara

Dişim dolgu oldu ama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön dişim çürümüştü. Çok kötü duruyordu. Dün dolgu yaptırdım ama çok ağrı var ağrının yanı sıra birşey içerken de çok sızlama yapıyor. Bilen arkadaşlar sizce normal mi bu durum yoksa dişçiye tekrar gideyim mi? Uzak olduğu için buraya danışayım dedim.

• Ağrı 1 hafta belkide daha az sürer ancak sızlama kalıcı olcak
  • Dolgu işlemi diş dokusu biraz oyularak içine dolgu malzemesi konarak yapılan işlemdir. Malum dişinizin içi biraz oyulduğu için dokular herangi madde/hava v.b gibi şeylere alışkın değil. O yüzden ağrı yapıyordur. Yani dişinize konulan kurşun (yada dolgu malzemesi) diş dokusuna alışana kadar biraz ağrı yapar. normal bi durum.
  • 1 haftaya kalmaz geçer
  • o diş hassasiyeti aylarca geçmemişti su içmek bile işkenceydi allahım ya
  • ilk hafta zordur sonra ağrı geçer ama dolgusuz sağlam diş gibi sızısız olmaz bi türlü ,hassas olur arada sızlar vs
  • Şimdi dişçiden geliyorum bende dolgunun sızlamasından şikayetçiydim.Sızlaması gayet normal dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş telim kırıldı ve yuttum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde 1 hafta, en geç 2 hafta içinde geçer aksi bir sorun yoksa..Olduğunu da sanmıyorum
  • en güzeli kanal tedavisi...

cillop gibi oluyo iş bittikten sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

en güzeli kanal tedavisi...

cillop gibi oluyo iş bittikten sonra...

Kanal tedavisi demek dişi öldürmek demektir. İlerde dişinde yeni çürükler oluşunca onu nasıl fark edeceksin, eğer ağız ve diş sağlığını korumaya dikkat ediyorsan tamam bir derece ama dişine kanal tedavisi yapıldığına göre buna dikkat etmiyorsun demektir.

@_Stewie_
    Hekimine tekrar gitmeni öneririm, eğer derin bir çürükse elektrik ve sıcaklık iletimini yalıtmak için konan madde çatlamış ya da konulmamıştır.
  • bende de olmuştu dolgu yaptırdıgımda dişçim apranax ağrı kesici verdi 2 gün kullandım ağrı geçti sende dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.