disk birleştirmeyi açıyorum uzun süre bekledikten sonra birleştirmeye başlıyor %4 e geldikten sonra disk birleştirme tamamlandı.bazı dosyalar birleştirilemedi diyor prtsc aldım bakın cvp bekliom hdd sorunlu mu acaba? makine laptop bu arada acer 5602 wlmi arada mavi ekran çıkıp ekran kartınız durdu 0Xf0000024 gibi hatalar veriyor (kingston 512 mb ddr2 533 ram ekledim) yorumlarınız benim için cok onemli acaba ram mi uyumsuz ekran kartı entgresi mi arızalı yok sa hdd mi problemli cozemedim şimdiden teşekkürler
"system mechanic" diye bir program var duymuşsundur. en son 7 sürümü çıktı. ben 6 yı kullanıyorum ve disk birleştirmeyi onunla yapıyorum. sen de bi onunla dene istersen...
peki disk birleştirmeyi çözdüm diyelim sorun nerde olabilir (mavi ekran ve diğer hataları alma sebebi) donanım, yazılım, sıkıldım fdisk atmaktan sürekli sürekli...
quote:
Orjinalden alıntı: sermat
peki disk birleştirmeyi çözdüm diyelim sorun nerde olabilir (mavi ekran ve diğer hataları alma sebebi) donanım, yazılım, sıkıldım fdisk atmaktan sürekli sürekli...
paylaşımlı kullanıyorsan olabilir. ama birçok sebepten olabilir...
evet ekran kartım paylaşımlı malesef sanırım teknik servise göndermekten başka çarem kalmadı kingston 512 mb ddr2 533 ram i cıkardım suan o hataları almıyorum ancak ram varken ekran kartı durdu hatası veriyordu kafamı karıştıran nokta burası teknik servise ne yazmalıyım...
quote:
Orjinalden alıntı: sermat
evet ekran kartım paylaşımlı malesef sanırım teknik servise göndermekten başka çarem kalmadı kingston 512 mb ddr2 533 ram i cıkardım suan o hataları almıyorum ancak ram varken ekran kartı durdu hatası veriyordu kafamı karıştıran nokta burası teknik servise ne yazmalıyım...
aynen bu dediklerini söyle onlar anlar zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme