Bildirim
disk C bomboş!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
araçlar klasör seçeneklerinden görünüme gel gizli dosyaları göster seçeneğini aktif yap -
yaptım yine yok -
ya birader başka sürücüye mi kurdun windowsu sen anlamadım ki -
fornat c ye atıldı aslında başta hepsi vardı ama tıkladığımda kayboldu -
yok mu düzeltmenin bi yolu ben tekrar mı format atıcam şimdi?? :( -
sistem geri yükleme yap.ya xp tam kurulmamıştır ya da çok enteresan bir sorunu wardır pc nin. -
Pcinde Win32Parite/Alman virüsü var kardeş eğer dosyalara bi kere girip çıktıysan ondan sonra kaybolduysa kesinlikle bu virüs var ve dosyaları göstermenin tek yolu iyi bi antivirü programı ile taratman virüsü silmen sadece bu da yetmiyor çünkü dosyaların özellikleri artık tamamen gizli oluyor bunuda açabilmen için Başlat Çalıştıra cmd yaz sonra C:\document and....... v.s. gelecek burda C konsoluna düşene kadar cd.. deyip entyerlayacaksın en son yapacağın işlem attrib -h -r -s yazıp enterleyeceksin işlem tamam kardeş. -
dediğin gibi bi kere girdim çıktım kayboldu
nod32 kurulu pc imde şidi dediklerine yapmaya çalışıcam ... -
şu çalıştıra cmd yazıp girdiğimiz yerden sonra ne yazıcağımızı bi daha anlatırmısın biraz daha ayrıntlı anlatabilirsen sevinirim -
:D sen windowsu D e yükLemişsin tekrar format atman gerek yükLEdıgın programLar calışmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: alwaysleader
Pcinde Win32Parite/Alman virüsü var kardeş eğer dosyalara bi kere girip çıktıysan ondan sonra kaybolduysa kesinlikle bu virüs var ve dosyaları göstermenin tek yolu iyi bi antivirü programı ile taratman virüsü silmen sadece bu da yetmiyor çünkü dosyaların özellikleri artık tamamen gizli oluyor bunuda açabilmen için Başlat Çalıştıra cmd yaz sonra C:\document and....... v.s. gelecek burda C konsoluna düşene kadar cd.. deyip entyerlayacaksın en son yapacağın işlem attrib -h -r -s yazıp enterleyeceksin işlem tamam kardeş.
ya senin dediğini yaptım c deki tüm gizli dosyalar ortaya çıktı ama program files falan yok.sanırım virüsü silemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123deneme123 -- 29 Mart 2008; 18:05:26 >
-
Dostum yalnışın olmasın d'ye kurmuş olmayasın windowsu, birde burda o kadar cevap arıycağına kadar format atsaydın zaman kaybetmezdin -
Eğerki C ve D de yada herhangi bir partta bir önemli belgen yoksa full format geç. Emin ol sorunun kökten çözülmüş olacaktır. Vede sisteme bir şey kurmadan önce virus koruma programı kur. Belki kullandığın flash larda yada diğer program cd lerinde virus vardır. Ama diğer arkadaşlarında dediği üzere sen windows u bana görede yanlış yere kurmuşsun. -
format doğru yere atıldı zaten bilgisayarcıya attırdım .
şu an oyun falan kuruorum program files a kuruluo sadece c ye tıkladığımda gözükmüo -
kardeş büyük bi ihtimalle virüs halen aktif nod32 nin 3.... versiyonları temizliyor bu virüsü birde kasperskynin 7 sürümüde temizliyor virüsü temizlemeden attrib komutunu kullanmanın hiç bi mantığı yok kardeş ilk önce yılanın kafasını ezeceksin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X