Merhaba benim pc de bir sıkıntı vardı servise götürdük halletiler götürmüşken format atmalarınıda istedim attılar eve geldim bilgisayarıma girince normalde c ve d ye eşit şekilde 500 gb bölünmüş halde olurda fakat sadece c var ve oda 500 gb bu diğer 500 gb nereye gitti anlayamıyorum yardım olursanız sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: evren710
Merhaba benim pc de bir sıkıntı vardı servise götürdük halletiler götürmüşken format atmalarınıda istedim attılar eve geldim bilgisayarıma girince normalde c ve d ye eşit şekilde 500 gb bölünmüş halde olurda fakat sadece c var ve oda 500 gb bu diğer 500 gb nereye gitti anlayamıyorum yardım olursanız sevinirim..
Harddiskiniz bilgisayarcı tarafından alınmış olabilir
böyle bir şey olması mümkün değil çok yakın bir tanıdık ve yanımızda yaptı.
Disk yönetimine gir, orada ayrılmamış alan olarak bir bölüm varsa sağ tıklayıp bölüm oluştur.
disk yönetimine baktım bi c var işte 488 gb bide 443 gb lik farklı adda bişey var ama o gözükmüyor işte bilgisayara girince sadece 488 gb lik c gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: evren710
disk yönetimine baktım bi c var işte 488 gb bide 443 gb lik farklı adda bişey var ama o gözükmüyor işte bilgisayara girince sadece 488 gb lik c gözüküyor
Disk yönetiminde görünen 433 gb lık bölümü sağ ile tıklayıp biçimlendirin. Bilgisayara girince görünecektir...
biçimlendirmeyi yapıyorum yine gözükmüyor ama şimdi birdaha denedim hızlı biçimlendirme işaretini kaldırdım yavaş yavaş biçimlendiriyor bu sefer olur mu acaba ?
biçimlendirmeyi yapıyorum yine gözükmüyor ama şimdi birdaha denedim hızlı biçimlendirme işaretini kaldırdım yavaş yavaş biçimlendiriyor bu sefer olur mu acaba ?
Biçimlendirdikten sonra görünmüyorsa bir de sürücü ismi vermeyi deneyin. Sürücü ismi olmazsa göremezsiniz. Yine sağ ile tıklayıp sürücü harfi ata deyin ...
biçimlendirdikten sonra aynı yerde sağ tıkla yeni basit birim de gelen önergeleri onayla bitince kendisi otomatik olarak gelecektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme