6 nerden çıktı zuhaaaa normalde 2 dir bi sabah bi akşam 2 neden yok
ayda 4 ya da 5. Ya bu diş fırçalamanın çürüyecek olan dişe bir faydası yokmuş. Diş çürümesi genetik oluyormuş. Diş eti sağlığı açısından birde temizlik açısından fırçalanması gerekirmiş. Bize diş çürümelerini önler diye lanse edilmesinin sebebide bu diş macunu sektörünün çok büyük bir sektör olmasıymış. Bunları ban bir dişçi söylemişti. Adam hatta şunu da söylemişti. Bu dişçiler bize geçici dolgu git gel haftaya birdaha gel falan filan sallıyorlar ya. Normalde o bölgede iltihab olmadığı sürece bir dolgu 20dk sürermiş ve bir bölgedeki tüm dişlerin(alt ya da üstçene) hepsi bir günde bietecek işmiş. Dişçiler aldıkları paranın fazla olduğunu düşünmememiz için böyle bir yöntem uyguluyorlarmış birde parayı parça parça alabilmek için tabi. Bu adam 5 yıl önce bana bir günde 2 si kanal tedavisi olmak 4 dolgu yapmıştı 1buçuk saatte. Allah' a şükür o günden beride ağzımda hiçbir problem yok. Kırılan dişlerim hariç
misvak kullanıyorum olmazmı. hem daha pratik
olur da bunu önceden yanlış acmısım bu konuyla ilgili diger ankete gelin aarkadaslar
Günde 2 _3 Kez
günde 1 kere yatmadan önce....
günde 3ya da 4
forumda hatırlatıldığında
aynı konu açılmıştı
yılda 6 kere
ayrıca soruda bir hata yok mu?
dişlerinizi ne kadar zaman da fırçalayıyonuz??? 2dkda fırçalıyorum gibi bir cvp olması gerekirken dişlerinizi ne kadar sıklıkta fırçalarsınızın cevaplarıyla karşılaşıyoruz
Sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan hemen önce.
aslında sabah kalkar kalkmaz fırçalamak en mantıklısı çünkü gece mikroorganizmalar 2 kat daha fazla çoğalir buda kahlvaltida mideye indirmek demek oluyor
10 yılda bir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme